Saniteettiposliinien puhtaanapitämisen helpottamiseksi KeraTect®-rikoislasite

Geberit iCon -tasoallas

Puhdistuksessa posliinin pinnalla on ratkaiseva rooli – mitä tasaisempi se on, sitä helpompi se on hoitaa. Tämän tuloksena Geberit kehitti KeraTect®-erikoislasitteen – erittäin sileän ja hygieenisen ratkaisun, joka takaa posliinisille pinnoille pitkäaikaisen suojan. Käytännössä huokosettoman ja erittäin sileän pinnan ansiosta tuotteet voidaan pitää puhtaana yksinkertaisesti ja tehokkaasti.

Sekä wc-istuimet laitteet että pesualtaat ovat saatavilla KeraTect®-erikoislasituksella joko vakiona (Geberit ONE ja Geberit Xeno²) tai valinnaisesti muissa sarjoissa. Huomaat eron – ja siivoaminen ei ole enää niin raskasta.

Pesualtaan pinta KeraTect-erikoislasitteella

KeraTect®-tietoisku:

  • Käytännössä huokoseton ja erittäin sileä
  • Likaa hylkivä, hygieeninen ja puhdas
  • Erittäin helppo hoitaa
  • Kestävä ja naarmuuntumaton

Kylpyhuonesarjat

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatioita ja toimintoja, jotka kuuluvat nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. Työkalussa voit valita sinua miellyttäviä ja sinulle tärkeitä asioita ja toimintoja. Työkalun avulla pääset lähemmäs unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelua.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet