WC kaikenikäisille

WC-istuinten valintaan kiinnitetään usein aivan liian vähän huomiota. Ne ovat kuitenkin perustava osa kylpyhuonetta ja niillä on tärkeä osa kaikenikäisten elämässä. Nykyaikaiset wc-ratkaisut, kuten pesu-wc-istuimet, helpottavat arkea ja auttavat varmistamaan intiimialueiden huolellisen puhdistuksen kaikenikäisille.

Pesu-wc-istuimet helpottavat arjen sujumista

Pesu-wc-istuin hygieeniseen puhdistautumiseen

Iän mukaan sovitetun kylpyhuoneen tulee olla miellyttävä, turvallinen ja käytännöllinen ilman tarvetta ulkopuoliselle avulle. Integroidulla suihkutoiminnolla varustettu wc – wc-istuimen ja bideen yhdistelmä – on käytännöllinen valinta esteettömään kylpyhuoneeseen. Ikääntymisen ja liikkuvuuden heikentymisen myötä henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimisesta voi tulla hankalampaa. Pesu-wc-istuimen suihkuvarsi puhdistaa painikkeen painalluksesta käyttäjän huolellisesti ja hellävaraisesti vedellä. Se tuo lisää itsenäisyyttä ja omatoimisuutta ikääntyneiden arkeen.

Nykyaikainen WC-ratkaisu esteettömään kylpyhuoneeseen

Jo 60-luvulla kehitetyn wc-tekniikan tuomat edut eivät missään nimessä ole vain vanhemmille ihmisille. Vesi on kaikenikäisten kohdalla paras tapa puhdistautua perusteellisesti ja hellävaraisesti. Pesu-wc-istuimen ansiosta jokainen ikäryhmä voi kokea täysin uuden puhtauden tunteen. Samalla nykyaikainen tekniikka tarjoaa lapsille mielenkiintoisen tavan tutustua hygienisyyteen.

Pesu-wc-istuimissa omien tarpeiden mukaan määritettävät henkilökohtaiset asetukset

Pesu-wc-istuimessa on lukuisia yksilöllisesti määritettäviä asetuksia. Esimerkiksi suihkuvarren pituuden voi säätää yksilöllisesti. Oman käyttäjäprofiilin voi tallentaa ja käyttää sitä milloin tahansa painikkeen painalluksella.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Aina ajan tasalla

Geberit Stories: neljä kuvaa

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat uutisia, tietoa tapahtumista ja vinkkejä kylpyhuoneeseen. Pysy ajan tasalla uusimmista tuotteista ja tärkeistä tapahtumista päivämäärineen ja saa lisätietoja puhtaudesta, tilan optimoinnista, mukavuudesta, muotoilusta, helppokäyttöisyydestä sekä kylpyhuoneen esteettömyydestä.

Tilaa uutiskirjeemme

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone