Uusi WC vieraita varten

Vieras-WC ennen remonttia ja remontin jälkeen

Kylpyhuoneen koko ei vaikuta siihen, miten mukavalta se saa olosi tuntumaan tai mitä kaikkea se pitää sisällään. Tämä vieras-WC:n remontti todistaa sen.

Joskus pienetkin muutokset riittävät tuomaan merkittävästi lisää hyvän olon tunnetta. Hollantilainen perhe halusi pieneen vieras-WC-tilaan kodikkaan tunnelman. Heille oli myös tärkeää, että tila näyttää siistiltä ja että se on helppo puhdistaa. Tavoitteena oli antaa tilalle uusi raikas ilme pienillä muutoksilla, ja muutoksissa keskityttiin erityisesti laadukkaisiin kalusteisiin.

Tyylikkäät kalusteet

Ajattomat harmaat kivilaatat saivat jäädä paikoilleen. WC-istuin, pesuallas, kylpyhuonekalusteet ja huuhtelupainike uusittiin, ja ne tuovat nyt enemmän mukavuutta ja tunnelmaa pieneen tilaan. Vieras-WC:hen asennettiin uusi pesuallas ja siihen sopiva alakaappi sekä pyyhetanko. Näin paikat on helpompi pitää järjestyksessä ja pyyhkeet eivät osu silmiin heti huoneeseen astuttaessa. Lisää ryhtiä tilaan saatiin korvaamalla taulu kätevällä magneettitaululla, joka tuo hyvää säilytystilaa esimerkiksi koriste-esineille ja tarvikkeille.

Seinä-wc-istuin kompaktilla mallilla. WC-istuimen pieni koko säästää tilaa ja jättää istuttaessa enemmän tilaa jaloille. Tämä on hyvä, sillä kaikki perheenjäsenet ovat pitkiä. Pisteenä i:n päällä on uusi wc-istuin, joka on huuhtelukaulukseton, minkä ansiosta se on paljon helpompi pitää puhtaana.

Lisämukavuutta vieras-WC:hen

Uusien kalusteiden rinnalle perhe valitsi yksinkertaisen uuden huuhtelupainikkeen valkoisena ja kromisena. Klassinen muotoilu kätkee sisäänsä kätevän lisätoiminnon piilohuuhtelusäiliön sisälle asennettuna: hajunpoistomoduulin. Se varmistaa, että ilma on aina raikasta pienessä tilassa. Epämiellyttävät hajut poistetaan heti wc-istuimen sisällä, jonka jälkeen keraaminen suodatin neutraloi ne tehokkaasti. Huuhtelupainike tuo lisää raikasta wow-efektiä pieneen kylpyhuoneeseen ja miellyttää varmasti vieraiden silmää.

Sigma50 Huuhtelupainike ja integroitu DuoFresh hajunpoistomoduuli
Renova Compact -pesuallas, sen kanssa yhteensopiva alakaappi ja integroitu pyyhetanko

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatioita ja toimintoja, jotka kuuluvat nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. Työkalussa voit valita sinua miellyttäviä ja sinulle tärkeitä asioita ja toimintoja. Työkalun avulla pääset lähemmäs unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelua.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Aina ajan tasalla

Geberit Stories: neljä kuvaa

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat uutisia, tietoa tapahtumista ja vinkkejä kylpyhuoneeseen. Pysy ajan tasalla uusimmista tuotteista ja tärkeistä tapahtumista päivämäärineen ja saa lisätietoja puhtaudesta, tilan optimoinnista, mukavuudesta, muotoilusta, helppokäyttöisyydestä sekä kylpyhuoneen esteettömyydestä.

Tilaa uutiskirjeemme

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone