Kylpyammeen puolustus

Geberit Soana -kylpyamme

Trendi on selvä: Suihkut, ennen muuta tasainen lattia, ovat jättäneet vanhan kunnon kylpyammeen toiselle sijalle. Lähes samaa tahtia kuin suihkujen suosio nousee, kylpyammeiden suosio yleisön silmissä laskee.

Kuitenkin oikeastaan kaikki saniteettituotteet kalpenevat kylpyammeen rinnalla. Se on wellness-keitaan vertauskuva, ikään kuin henkilökohtaisen hygienian ruumiillistuma. Kleopatra kylpi maidossa, hän ei käyttänyt sitä suihkussa.

Jos ei ole nimeltään Kleopatra ja jos käytettävissä on vain kylpyhuone, ei varmaankaan erehdy valitessaan klassikon – ammeen suihkulla ja suihkuväliseinällä. Jos tilaa on enemmän, ei valinnan tuskaa tietenkään ole ja myös vapaasti seisovaa kylpyammetta voi harkita.

Mutta huomaa: Jos tilaa on enemmän, ei kuitenkaan pitäisi valita suurempaa ammetta. Ei ole mikään sattuma, että kylpyammeen vakiokoko on yleensä 175 x 70 tai 75 cm. Sillä kylpyammeen tulisi sopia omaan ruumiinkokoon kuin kenkä jalkaan.

On vielä huomioitava yksityiskohta, joka ajan myötä on varmasti tärkeä: poistotulpan käyttö. Kokeiltaessa ammetta istumalla siinä (yhtä tärkeää kuin kenkien sovittaminen) on kiinnitettävä huomiota siihen, ettei tulppa ole missään tapauksessa tiellä ja pilaa kylpynautintoa.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Aina ajan tasalla

Uutiskirjeen aiheita

Tilaa uutiskirjeemme ja saat uutisia, tietoa tapahtumista ja vinkkejä kylpyhuoneeseen. Pysy ajan tasalla uusimmista tuotteista ja tärkeistä tapahtumista päivämäärineen ja saa lisätietoja puhtaudesta, tilan optimoinnista, mukavuudesta, muotoilusta, helppokäyttöisyydestä sekä kylpyhuoneen esteettömyydestä.

Tilaa uutiskirjeemme

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone