Tekniikka luo lisää tilaa

Supistus olennaiseen tilankäyttöä optimoivien kylpyhuonekalusteiden avulla

Monet ihmiset tahtovat elää käyttäen vain niukasti resursseja. Tällöin supistetaan tietoisesti kulutusta ja liikkumista. “Mikroasuminen“ ja “minikodit“ ovat tällä hetkellä paljon puhuttuja asumisideoita, kun pyritään pienentämään ekologista jalanjälkeä. “Vähemmän on enemmän“ on siis nykypäivän motto: vähemmän pinta-alaa, mutta ei toki huonompaa elämänlaatua.

Supistaminen olennaiseen on arkkitehtuurissa – ja erityisesti myös kylpyhuoneen suunnittelussa – tämän hetken trendi. “Vähemmän on enemmän“ tarkoittaa tässä yhteydessä sitä, että tilaa säästävien ratkaisujen avulla myös pienet kylpyhuoneet voivat tarjota korkean mukavuustason ja näyttää miellyttäviltä. Avain tähän on asennusseinätekniikassa: Nyt asennetaan yhä enemmän teknisiä komponentteja siten, etteivät ne jää näkyviin. Se, mikä jää näkyville, on tyylikästä ja helppokäyttöistä, eli täysin “vähemmän on enemmän“ -ohjenuoran mukaista.

Muuten: siihen, mitä “mikroasuminen“ on, ei ole yksiselitteistä vastausta. Keski-Euroopassa puhutaan pienistä asumisyksiköistä, kun kyseessä on yhden hengen kotitalous, jonka pinta-ala on enintään 30 neliömetriä. Japanissa, jossa käytetään jopa alle 6 neliömetrin kokoisia ns. kapseleita (pieniä makuupoteroita), varmaankin vain hymähdetään tälle.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Aina ajan tasalla

Uutiskirjeaiheita

Tilaa uutiskirjeemme ja saat uutisia, tietoa tapahtumista ja vinkkejä kylpyhuoneeseen. Pysy ajan tasalla uusimmista tuotteista ja tärkeistä tapahtumista päivämäärineen ja saa lisätietoja puhtaudesta, tilan optimoinnista, mukavuudesta, muotoilusta, helppokäyttöisyydestä sekä kylpyhuoneen esteettömyydestä.

Tilaa uutiskirjeemme

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone