Suunnitteluideoita pieneen kylpyhuoneeseen

Geberitin 6×6-kylpyhuonesuunnittelukampanjan puitteissa kuusi eurooppalaista arkkitehtia suunnitteli kuuden neliömetrin kokoisia kylpyhuoneita. Heidän suunnitteluideansa ovat kuin opaskirja.

Vähemmän on enemmän

Kuuden neliömetrin kokoisessa kylpyhuoneessa tulisi pystyä tuntemaan rauhaa ja tyyneyttä (© Bjerg Arkitektur)

Yleisö valitsi kilpailun voittajaksi tanskalaisen arkkitehtitoimisto Bjergin suunnitelman. Se teki vaikutuksen erityisesti tasapainoisella muotoilulla ja runsaalla säilytystilalla. Serenity-kylpyhuoneen ideana on luoda kylpyhuoneeseen puhutteleva aistikokemus. Jatkuvat pinnat, paljon huomaamatonta säilytystilaa, lämpimät puun sävyt ja maanläheiset värit takaavat päivän hyvän alun ja lopun rentouttavassa ympäristössä.

”Ajaton muotoilu tuo rauhaa ja tasapainoa päivittäisiin kylpyhuonerutiineihin”, sanoo Bjerg Arkitekturin projektipäällikkö ja arkkitehti Carsten Wraae Jensen. ”Haasteena on keskittyä enemmän yhteen asiaan. Vähemmän on enemmän.” (Haastatteluun)

Kaikki 6 m²:n kylpyhuonesuunnitelmat yhdellä silmäyksellä

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet toimivalla muotoilulla

Pysy ajan tasalla

Tilaa uutiskirje jo tänään!

Rekisteröidy nyt uutiskirjeemme tilaajaksi, niin pysyt ajan tasalla uutuustuotteista, tapahtumista ja kylpyhuonesuunnitteluvinkeistä. Saat ajankohtaista tietoa tärkeistä aiheista, kuten henkilökohtainen hygienia, tilansäästö, kylpyhuoneen puhtaus, muotoilu, sisustus, remontointi, mukavuus, käyttöystävällisyys ja esteettömyys. Mitä enää odotat?

Tilaa uutiskirjeemme täältä

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone