Siellä missä tarvitset WC:n tukikahva

Erityisen hyödyllistä, kun on fyysisiä rajoituksia: WC:n tukikahva. Tosin se ei ole oikein viehättävä varuste, minkä vuoksi se on vain harvoissa yksityisissä kylpyhuoneissa. Näkökulma muuttuu, kun tarvitsee tukikahvoja, joista pitää kiinni tai joiden avulla nousta ylös. Ei edes edellytä ikääntymistä – nyrjähtänyt nilkka useimmiten jo riittää.

WC:n tukikahvojen tulee olla lujia

Hyvin suunniteltu, rahaa säästetty

Joka kuvittelee, että tukikahvat voisi asentaa tuosta vain, erehtyy. Jos rakentamisen yhteydessä ei ole huolehdittu siitä, että asennusseinän takana on mahdollisuus tukevaan kiinnitykseen, lasku ei menekään tasan. Esimerkiksi asennuselementit eivät kannata vain posliiniosia, ne ja vastaavat asennuslevyt antavat myös tarvittavan lujuuden tukikahvojen kiinnittämiseen. Hyvä ankkurointi on siis kaikkein tärkeintä, sillä tukikahvojen täytyy hetkellisesti kestää jopa 100 kig kuormia, niihinhän tukeudutaan koko painolla.

Oikea asennusjärjestelmä tekee monen asian helpommaksi

Kylpyhuoneen toteutuksessa ovat asennuslevyjen aiheuttamat lisäkustannukset vain muutamia satoja euroja – ehdottomasti investointi, joka kannattaa tehdä. Jos näitä levyjä ei ole paikan päällä, yksinkertaisten tukikahvojen asennus jälkikäteen on yleensä aina aikaa vievää ja kallista. Laatat ja niiden takana riippuvat kipsilevyt eivät nimittäin yksin anna tukikahvoille riittävän lujaa kiinnitysmahdollisuutta, ja siten kylpyhuoneen käyttäjät eivät saa luotettavaa tukea. Lyhyesti sanottuna: Kun asennuselementti valitaan oikein, on ongelmaton jälkiasennus myöhemmin mahdollista koska tahansa ilman budjettishokkia ja vain vähän vaatien.

Jotta sinulle sopiva ratkaisu löytyisi, painotamme sitä, että on tärkeää puhua ajoissa asentajan kanssa.

Aina ajan tasalla

Neljä kuvaa Geberit-tarinoista

Tilaa nyt uutiskirjeemme, niin mikään uutinen, tapahtuma tai kylpyhuoneeseen liittyvä vinkki ei mene ohitsesi. Pysyttele ajan tasalla, kun on kyse tuotteista, tärkeistä ajankohdista ja kylpyhuoneen puhtautta, tilansäästöä, mukavuutta, muotoilua, käyttäjäystävällisyyttä ja esteettömyyttä koskevista teemoista.

Uutiskirjeen tilaaminen

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.