Paikka, missä hajuja ei kaivata

Onko kylpyhuoneessasi huono ilma? Asian ei välttämättä tarvitse olla niin

Istutaan illallisella. Perhe odottaa kärsimättömänä ruokapöydän ääressä veitset ja haarukat käsissä. Äiti on varmasti laittanut taas jotakin erinomaisen maukasta. Kysymys kuuluu vain, että mitä? Äitihän on käynnistänyt liesituulettimen ja sulkenut keittiön oven, niin kuin asiaan kuuluu. Näin hajut eivät pääse leviämään keittiöstä koko huoneistoon, kuten hänellä on tapana sanoa.

Tilanne on vastaava myös kylpyhuoneessa. Vaikka se olisi useimmiten raikas ja puhdas, niin toisinaan verrattain ikävät hajut saattavat levitä myös muualle ja jäädäkin sinne joksikin aikaa. Sen vuoksi kylpyhuoneissa on käytetty jo pitkän aikaa hajunsuodattimia, jotka toimivat samaan tapaan kuin liesituuletin. Onneksi ne toimivat kuitenkin paljon hiljaisemmin. Keittiön huurujen poistamisen sijaan ne poistavat epämiellyttävät vessan hajut. Ja nimenomaan siellä, missä hajut muodostuvat: wc-kulhossa. Siten kylpyhuone saa miellyttävän raikkautensa takaisin.

Vielä pieni vinkki: Hajunpoistotoiminnon tehokkuuden säilyttämiseksi suodatin tulee vaihtaa säännöllisesti – sekä keittiössä että kylpyhuoneessa.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatioita ja toimintoja, jotka kuuluvat nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. Työkalussa voit valita sinua miellyttäviä ja sinulle tärkeitä asioita ja toimintoja. Työkalun avulla pääset lähemmäs unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelua.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Aina ajan tasalla

Uutiskirjeiden aiheita

Tilaa uutiskirjeemme ja saat uutisia, tietoa tapahtumista ja vinkkejä kylpyhuoneeseen. Pysy ajan tasalla uusimmista tuotteista ja tärkeistä tapahtumista päivämäärineen ja saa lisätietoja puhtaudesta, tilan optimoinnista, mukavuudesta, muotoilusta, helppokäyttöisyydestä sekä kylpyhuoneen esteettömyydestä.

Tilaa uutiskirjeemme

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone