Puhdas takimmaiseen nurkkaan asti

Geberit Sigma20 -huuhtelupainikkeen puhdistus

Hieno kalustus ja älykkäät toiminnot ovat kylpyhuoneessa tärkeitä. Vieläkin tärkeämpää kylpyhuoneen käyttäjälle on sen puhtaus. Muutamalla tempulla kylpyhuoneesta tulee hohtavan puhdas.

 • Helppo pääsy
  Kun kylpyhuoneen tavaroilla on oma paikkansa laatikoissa, ne on helppo siirtää pois tieltä. Näin saadaan pinnat vapaiksi, jonka jälkeen niiden puhdistaminen käy nopeasti ja vaivattomasti. Vieläkin parempi keino: Kun käytössä on säilytyslaatikoita, myös kylpyhuonekalusteiden sisäosat saadaan optimaalisesti käyttöön.
 • Helppo tyhjennys
  WC-harjojen lisäksi myös niiden telineiden tulee olla puhtaita. Telineisiin jäävä vesi aiheuttaa nopeasti pahaa hajua. Niiden tulee olla rakenteeltaan yksinkertaisia sekä helposti ja turvallisesti puhdistettavia.
 • Huuhtelu
  Vaikka viemäriputket eivät olisikaan näkyvissä, nekin tarvitsevat huoltoa. Vesilukkoon ja posliinipinnoille muodostuu nopeasti kertymiä, jotka vaikeuttavat puhdistusta. Sen vuoksi ne tulee huuhdella säännöllisesti riittävän suurella vesimäärällä.
 • Puhdista usein
  Erityisesti WC-istuimen ja pesualtaan ympärillä oleviin saumoihin kerääntyy likaa, bakteereja ja roiskeita, mikä voi aiheuttaa pahaa hajua. Sen vuoksi on tärkeätä puhdistaa aina välillä myös saumat.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet

Aina ajan tasalla

Uutiskirjeiden aiheita

Tilaa uutiskirjeemme ja saat uutisia, tietoa tapahtumista ja vinkkejä kylpyhuoneeseen. Pysy ajan tasalla uusimmista tuotteista ja tärkeistä tapahtumista päivämäärineen ja saa lisätietoja puhtaudesta, tilan optimoinnista, mukavuudesta, muotoilusta, helppokäyttöisyydestä sekä kylpyhuoneen esteettömyydestä.

Tilaa uutiskirjeemme

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone