Ongelmatonta järjestyksenpitoa

Caroline Bamert, siistimisen ammattilainen, tietää, mitä tarkoittaa tavaroista luopuminen. Hän on työskennellyt jo vuosia siistimisen ja raivaamisen parissa ja tarjoaa seminaareja yrityksille ja koulutuskursseja yksityishenkilöille. Lyhyessä videossa hän selittää, miksi kylpyhuone on oivallinen aloituspaikka ja mitä kylpyhuonekalusteiden suhteen tulee ottaa huomioon epäsiisteyden ja liian tavarapaljouden välttämiseksi alun alkaen.

Ei kannata katsoa taaksepäin

Caroline Bamertille kylpyhuone ei paikka muistella menneitä. Sisustustavaroilla voi tietysti olla positiivinen vaikutus. Kuitenkin tärkeämpää on järjestys. Kumiankka luo emotionaalisen vaikutuksen, mitä ei suihkusaippua saa aikaan. Mikä johtaa siihen, ettei kylpyhuoneen tavaroihin kiinnytä samalla tavalla ja käytännölliset säilytystilat toimivat leikiten.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Aina ajan tasalla

Uutiskirjeiden aiheita

Tilaa uutiskirjeemme ja saat uutisia, tietoa tapahtumista ja vinkkejä kylpyhuoneeseen. Pysy ajan tasalla uusimmista tuotteista ja tärkeistä tapahtumista päivämäärineen ja saa lisätietoja puhtaudesta, tilan optimoinnista, mukavuudesta, muotoilusta, helppokäyttöisyydestä sekä kylpyhuoneen esteettömyydestä.

Tilaa uutiskirjeemme

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone