Miten puhdasta saisi olla?

Miten puhdistus tulisi suorittaa isolla hädällä käymisen jälkeen?

Säännölliset vessassakäynnit kuuluvat ihmisen arkipäivään. Erityisen tärkeätä tässä yhteydessä on mahdollisimman hyvä hygienia ja mukavuuden tunne. Haluamme tuntea olomme puhtaaksi ja raikkaaksi jokaisen käynnin jälkeen. Useimmissa kodeissa käytetään joko kuivaa tai kosteata vessapaperia. Saadaanko paperilla pyyhkimällä kuitenkaan aikaan todellista puhtautta? Ei, sanovat tutkijat, ja tätä mieltä on myös suuri osa väestöstä. Tunnettu amerikkalainen räppääjä käytti tähän liittyen seuraavaa vertausta: “Ota vähän suklaata, hiero sitä puulattiaan ja yritä pyyhkiä sitä pois kuivalla käsipyyhkeellä. Saat sen vain leviämään joka rakoon.“ Kuulostaa loogiselta ja jokseenkin ällöttävältä, kun ajattelee tätä vertausta oikein perin pohjin. Miten hygieenistä ja terveellistä on sitten kostean vessapaperin käyttö?

Mainoksissa hygieniatuotteiksi ylistetyt kosteuspyyhkeet ovat kaikkea muuta kuin terveellisiä. Niissä käytetyt aineet voivat aiheuttaa ihoärsytystä tai jopa allergioita. Miten puhdistus sitten tulisi suorittaa isolla hädällä käymisen jälkeen? Vastaus on yksinkertainen: vedellä. Suihkutoiminnolla varustetut wc-istuimet ovat oikea ratkaisu! Pesu-wc-istuimet, jotka pesevät intiimialueen napin painalluksella, ovat terveellinen valinta iholle ja takaavat suihkunraikkaan olon jokaisen vessassakäynnin jälkeen.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatioita ja toimintoja, jotka kuuluvat nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. Työkalussa voit valita sinua miellyttäviä ja sinulle tärkeitä asioita ja toimintoja. Työkalun avulla pääset lähemmäs unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelua.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.