Kylpyhuone ennen ja nyt

Lapsi kylpee pesusoikossa
Geberit Citterio

Mukavuutta

Onko suihkussa käynti sinullekin kuin pikaloma? Hetki, joka kuuluu vain sinulle, hyväily ruumiille ja sielulle.Suihku on standardivaruste nykyajan kylpyhuoneessa, eikö totta? Yleensä näin on suurimmassa osassa maailmaa. Mutta ei tarvitse mennä kovin pitkälle ajassa taaksepäin, kun näin ei ole ollut.Julkinen pesutila
1800-luvun puoliväliin asti oli normaalia käydä julkisissa pesutiloissa kylvyssä. Isovanhempamme saattavat vielä muistaa millaista oli, kun koko perhe kokoontui lauantai-iltaisin keittiöön kylpeäkseen peräjälkeen pesusoikossa. Vasta 1900-luvun puolivälissä kylpyhuoneesta tuli oma tilansa kodeissa. 1950-luvulla kylpyhuone koettiin toissijaiseksi tilaksi: päivittäisten pesujen toiminnallisuus oli fokuksessa. Kylpyhuoneet olivat pieniä ja niiden ensisijainen tehtävä oli varmistaa yksityisyys. Vasta 2000-luvulla kylpyhuone alkoi saavuttaa nykyistä muotoaan avoimena, yleensä tilavana osana kotia.

Hyvänolontunne

Nykyään, korostuneen kehokultin aikakautena, vietämme yhä enemmän aikaa kylpyhuoneessa ja meillä on omat henkilökohtaiset hyvänolon hoitorituaalimme. Kuluttajatutkimusyhtiön erään tutkimuksen mukaan 41 prosenttia kyselyyn osallistuneista vastasi, että kylpyhuone on heille tärkeä vetäytymispaikka.

Visuaalisuus on myös tärkeää

Kaikkien, jotka haluavat luoda kylpyhuoneeseen täydellisen hyvänolon tunnun, on syytä tietää: ratkaisevaa on suunnittelu, materiaalit, tilan ja huonekalujen järjestys sekä heleä valo. Vasta korkeatasoinen sisustus yhdessä henkilökohtaisten hoitorituaalien kanssa luovat täydellisen hyvänolon tunteen ja paikan, jossa rentoutuminen sallii luovat ideat.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Aina ajan tasalla

Uutiskirjeen kuvake

Tilaa nyt uutiskirjeemme, niin mikään uutinen, tapahtuma tai kylpyhuoneeseen liittyvä vinkki ei mene ohitsesi. Pysyttele ajan tasalla, kun on kyse tuotteista, tärkeistä ajankohdista ja kylpyhuoneen puhtautta, tilansäästöä, mukavuutta, muotoilua, käyttäjäystävällisyyttä ja esteettömyyttä koskevista teemoista.

Uutiskirjeen tilaaminen

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone