Kylpyhuoneessa ei tarvitse palella

Kylmä suihku

Astuessasi miellyttävän lämpimään kylpyhuoneeseen, päiväsi alkaa hyvin.

Jos sinulla on kylmä heti ensimmäiseksi aamulla, se hidastaa aamun aloittamista. Kylmä huone tai laattalattia on erittäin epämiellyttävää, jos olet vielä puoliunessa - ja tämä pätee erityisesti kylpyhuoneeseen, koska se on paikka, johon useimmat meistä yleensä suuntaavat heti noustuaan sängystä.

Tässä on muutama vihje auttamaan, että kylpyhuoneesi antaa miellyttävän alun päivälle.

Kuinka säilyä lämpöisenä

Tutkimukset osoittavat, että kylpyhuoneen lämpötilan tulisi olla vähintään 23 astetta, jotta estämme värisemisen suihkun tai kylvyn jälkeen. On useita tapoja, joiden avulla voimme saavuttaa tämän suositellun vähimmäislämpötason:

 • Pyyhepatteri
  Se ei pelkästään kuivaa märkää pyyhettä vaan tarjoaa ihanan lämpöisen pyyhkeen, kun tulet suihkusta.
 • Suihkun ovi
  Pitämällä lämpöisen veden aikaan saaneen lämmön suihkukaapissa tai -nurkkauksessa pysyy itsekin lämpöisenä. Ovi pitää lämmön suihkun sisällä myös suihkuttelun loputtua.
 • Lattialämmitys
  Kun jalan alla on lämmintä, myös koko kroppa pysyy paremmin lämpöisenä.
 • Kylpyhuoneen matto
  Jos etsit jotain pehmeämpää jalan alle, voit asettaa kylpyhuoneen maton lattialle pesuallasalueen ympärille. Tämä luo lisää mukavuutta ja voi lisätä mukavan viimeistelyn kylpyhuoneesi ulkonäköön.
 • Lämmitettävä wc-istuinrengas
  Geberit AquaClean Mera -pesu-wc-istuimen istuinrengas lämpenee kun lähestytään istuinta, jolloin siihen on miellyttävä istua myös viileämmällä ilmalla.

Muuten: Tiesitkö, että on olemassa myös tasopeilejä, joissa on lämmitystoiminto? Niitä ei kuitenkaan ole tarkoitettu huoneen lämmittämiseen - vaan sen on tarkoitus estää peilin huurtuminen lämpöisen suihkun tai kylvyn jälkeen, jolloin oma kuva on selkeä ja raikas kuten oma olokin.

Vinkki: Lisävarusteet, kuten lämpöisen väriset pyyhkeet tai kauniit huonekasvit voivat tehdä kylpyhuoneesta vieläkin mukavamman. Ja yhdistämällä visuaaliset kohokohdat miellyttäviin tuoksuihin varmistetaan, että kylpyhuone on tunteellisestikin lämpöinen paikka.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Aina ajan tasalla

Uutiskirjeen merkki

Tilaa uutiskirjeemme, etkä jää paitsi mistään uutisista tai vinkeistä, mistä on hyötyä kylpyhuoneesi suunnittelussa. Pysy ajan tasalla tuoteuutuuksista, tärkeistä päivämääristä ja saa tietoa hygienisyydestä, tilan optimoinnista, mukavuusta, designista, käyttäjäystävällisyydesta ja esteettömyydestä kylpyhuoneessa.

Tilaa uutiskirjeemme

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone