Helppoa vedensäästöä

Veden, arvokkaan luonnonvaran, huolellinen käyttö on järkevää ja säästää rahaa. Siitä hyötyy ennen kaikkea luonto, sillä vedessä on energiaa, jota meidän täytyy suojella, jotta veden käytäminen on turvallista ja että voimme kuljettaa sitä sinne missä sitä tarvitaan.

Länsimaailman kotitalouksissa yli puolet käytettävästä vedestä kulutetaan kylpyhuoneessa. Sen vuoksi tämän osalta on syytä olla erityisen tarkkana. Ehdottomasti suurimman säästöpotentiaalin tarjoaa tässä wc:n kaksoishuuhtelu ja huuhtelu/stop-toiminto.

Vesi on arvokas luonnonvara, ja sitä pitäisi käyttää kylpyhuoneessa vain tarpeeseen

Veden säästäminen huuhtelussa

Kun aikaisemmin yhdellä huuhtelukerralla käytettiin noin 12 litraa vettä, huuhtelu/stop-toiminnon käyttöönotto ja myöhemmin kaksoishuuhtelu johtivat valtaviin vedensäästöihin. Erään mallilaskelman mukaan on kaikkien kaksoishuuhtelujen ja vuodesta 1998 alkaen vastaavasti asennettujen huuhtelusäiliöiden ansiosta voitu tähän mennessä säästää noin 28 100 miljoonaa kuutiota vettä perinteisiin huuhtelujärjestelmiin verrattuna. Pelkästään vuonna 2018 vedensäästö oli 2 880 miljoonaa kuutiota. Se on yli puolet siitä määrästä, jonka Saksan kaikki kotitaloudet kuluttavat vuodessa.

Vedensäästö alkaa pienistä seikoista

Lisäksi jokainen voi säästää paljon vettä toimimalla oikein: Esimerkiksi suihkussa käynti kuluttaa noin 80 litraa vähemmän vettä kuin kylvyssä käynti. Vesisuihkun katkaiseminen saippuoinnin ajaksi tai myös hampaita ja käsiä pestessä sen sijaan, että antaisi veden virrata jatkuvasti, säästää myös vettä.

Sen lisäksi voidaan asentaa vettä säästäviä läpivirtausrajoittimella varustettuja suihkusuuttimia ja säästöporesuuttimia, jotka vähentävät hanasta tulevan veden määrää.

Tehokas veden säästäminen kylpyhuoneessa ei ole mikään valtava toimenpide, vaan edellyttää oikeiden saniteettituotteiden lisäksi vain hiukan enemmän huolellisuutta.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatioita ja toimintoja, jotka kuuluvat nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. Työkalussa voit valita sinua miellyttäviä ja sinulle tärkeitä asioita ja toimintoja. Työkalun avulla pääset lähemmäs unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelua.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Aina ajan tasalla

Geberit stories: neljä kuvaa

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat uutisia, tietoa tapahtumista ja vinkkejä kylpyhuoneeseen. Pysy ajan tasalla uusimmista tuotteista ja tärkeistä tapahtumista päivämäärineen ja saa lisätietoja puhtaudesta, tilan optimoinnista, mukavuudesta, muotoilusta, helppokäyttöisyydestä sekä kylpyhuoneen esteettömyydestä.

Tilaa uutiskirjeemme

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone