Yksilölliset suunnitteluvinkit kylpyhuoneisiin

Vanhasta uudeksi – näin päivität kylpyhuoneen. Kuinka muutamasta käytöstä poistetusta esineestä voidaan tehdään kylpyhuoneelle persoonallisen ilmeen antavia ainutlaatuisia ja samalla hyödyllisiä elementtejä? Tässä on muutamia ehdotuksia.

Ainutlaatuinen puinen wc-paperiteline
iCon-kylpyhuone, jossa tikkaat toimivat pyyhetankona

Kylpyhuoneen uusi ilme ei aina edellytä koko kylpyhuoneen kunnostamista. Joskus pienin muutos voi olla se suurin! Muutama henkilökohtainen yksityiskohta, kuten uudet koriste-esineet, voi riittää antamaan kylpyhuoneelle uuden raikkaan ilmeen.

Viime vuosina uusiokäytön – käytöstä jo kertaalleen poistettujen esineiden uudelleenkäyttö tarjoamalle niille uusi tehtävä ja mahdollisesti erilainen tyyli – suosio on lisääntynyt kaikilla kodin osa-alueilla. Tällä selittyy se, että niinkin karkeatekoinen esine kuin EUR-kuormalava on nyt löytänyt paikkansa kodeissa sohvapöytänä tai sängynrunkona.

Myös kylpyhuoneet voivat hyötyä tällaisista luovista ratkaisuista. Niissä voi käyttää esimerkiksi vanhoja tikkaita pyyhetankona tai vaatetelineenä tai vanha kori voi muuttua tyylikkääksi pyykkikoriksi.

Kylpyhuoneen tee-se-itse-ratkaisut

Esineet, joista emme halua luopua, voidaan muuntaa ainutlaatuisiksi muotoiluelementeiksi, jolloin ne samalla vievät kodeissamme eteenpäin myös kestävän kehityksen ajatusta. Vanha tuoli, joka ei enää oikein sovellu esim. ruokasaliin, voi silti toimia kauniisti ajan patinoimana vaatetelineenä kylpyhuoneessa. Muuten: puupinnan käsittely hiekkapaperilla, liitumaalilla ja värittömällä lakalla tai puuvahalla tekee siitä helposti ja nopeasti kuin uuden.

Lisää käytännön esimerkkejä ja ideoita uudelleenkäytöstä kylpyhuoneessa:

  • purkki, joka nyt toimii saippua-annostelijana
  • uudelleenmaalatut hedelmälaatikot tuovat lisää säilytystilaa pyyhkeille
  • koristelaseja, tölkkejä ja ämpäreitä voidaan käyttää trendikkäinä säilytyslaatikoina
  • tyhjistä pulloista jne. saa erinomaisia maljakoita

Luovuudella ei tunnetusti ole rajoja, joten ehkäpä jo kertaalleen hylätyt esineet löytävät pian tiensä sinunkin kylpyhuoneeseesi.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet

Aina ajan tasalla

Geberit Stories: neljä kuvaa

Tilaa uutiskirjeemme ja saat uutisia, tietoa tapahtumista ja vinkkejä kylpyhuoneeseen. Pysy ajan tasalla uusimmista tuotteista ja tärkeistä tapahtumista päivämäärineen ja saa lisätietoja puhtaudesta, tilan optimoinnista, mukavuudesta, muotoilusta, helppokäyttöisyydestä sekä kylpyhuoneen esteettömyydestä.

Tilaa uutiskirjeemme

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone