Järjestys luo tilaa

Kuva aiheesta "Kylpyhuone järjestykseen"

Mihin pistää kaikki harjat, tuubit ja suihkepullot? Tätä olemme jo pähkäilleet ja saaneet hyviä vastauksia. Yhden mahdollisuuden muodostavat kylpyhuonekalusteet, jotka – lattialla olevina tai seinään asennettuina – tuovat kylpyhuoneeseen säilytystilaa.

Taikasanat, joilla kylpyhuoneeseen saadaan enemmän säilytystilaa, eivät kuitenkaan ole “lisää kalusteita“, vaan parempi järjestys. Tämä magia on yksinkertaista: Jos kaaos poistetaan kylpyhuonekalusteista ja panostetaan enemmän järjestysmahdollisuuksiin, voidaan olemassa olevaa säilytystilaa käyttää paremmin.

Järjestystä laatikoiden avulla

Tässä tilanteessa alakaapit ovat sopivia ratkaisemaan kaksi ongelmaa yhtä aikaa: Ne piilottavat vesilukon ja vesiputket pois näkyvistä ja tuovat säilytystilaa pesualtaan alle. Parhaassa tapauksessa alakaapeissa on laatikot. Niihin voi kätevästi sijoittaa eri tarvikkeet.

Hyvä laatu maksaa itsensä takaisin

Laatikoista on monia versioita ja niillä on erilaisia laatuominaisuuksia. Niiden liukukiskojen pitää varmistaa jatkuvasti toimivan tasaisen ja luotettavan avaamisen ja sulkemisen ilman laatikoiden joutumista epäjärjestykseen. Lisäksi niissä on niin sanottu täysi ulosveto. Se mahdollistaa laatikon vetämisen ulos koko pituudeltaan.

Äänettömän mukava

Itsesulkeutuvuus ja Soft Close -mekanismi ovat kaksi ominaisuutta, joita on moderneilla kylpyhuonekalusteilla. Vain pieni impulssi riittää, ja laatikko sulkeutuu itsestään. Soft Close mekanismi vapauttaa kylpyhuoneen käyttäjän kahdesta rasittavasta seikasta: ensinnäkin ei kuulu laatikon sulkeutumisääntä, toiseksi laatikon heilahdusliikettä jarrutetaan niin, että veto pysähtyy heti paikalleen.

P.S.: Jos haluat saada vielä enemmän järjestystä sisätilaan, voi säilytys- ja lajittelulaatikoista olla apua. Niitä on saatavissa joko kylpyhuonekalusteiden optiona tai rakennustarvikeliikkeistä.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Aina ajan tasalla

Uutiskirjeen aiheita

Tilaa uutiskirjeemme ja saat uutisia, tietoa tapahtumista ja vinkkejä kylpyhuoneeseen. Pysy ajan tasalla uusimmista tuotteista ja tärkeistä tapahtumista päivämäärineen ja saa lisätietoja puhtaudesta, tilan optimoinnista, mukavuudesta, muotoilusta, helppokäyttöisyydestä sekä kylpyhuoneen esteettömyydestä.

Tilaa uutiskirjeemme

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone