Hyvin suunniteltu on puoliksi puhdistettu

Hyvin suunniteltu kylpyhuone helpottaa puhdistusoperaatioita

Rakentaja päättää jo suunnitteluvaiheessa, tuleeko kylpyhuoneesta helposti puhdistettava. Kylpyhuoneen hieno ulkomuoto on tietenkin tärkeätä, mutta käyttäjälle puhtaus on vielä tärkeämpää.

Yksinkertaiseksi suunniteltu
Kylpyhuoneessa tulee olla mahdollisimman vähän kulmia ja nurkkia. Silloin sen puhdistaminen käy nopeasti ja tehokkaasti. Ihanteellinen valinta ovat asennusseinärakenteet, jolloin tyypilliset pölynkerääjät, kuten huuhtelusäiliö, putkisto ja johdot, katoavat seinän taakse.

Kannattaa välttää saumoja
Mitä suurikokoisempia laatat ovat, sitä helpompi ne on puhdistaa. Ja mitä vähemmän saumoja on, sitä vähemmän on paikkoja, joihin likaa, roiskeita ja bakteereja voi kertyä.

Reunattomuus tuo onnea
Kalkkikertymät tekevät wc-posliinien pinnoista harmaita ja niiden puhdistamisesta todella vaikeata. Kertymät näyttävät epähygieenisiltä, ja lika pinttyy niihin. Siksi on tärkeätä muistaa, että mitä yksinkertaisempi ja yhtenäisempi posliinipinta on, sitä helpompi se on puhdistaa. Moderneissa wc-istuimissa ei ole huuhtelukaulusta, ja pesualtaita on saatavilla ilman ylivuotoaukkoa.

Seinäasenteinen on kaunista
Kun kylpyhuonekalusteet ja wc-istuin asennetaan seinään, niiden alapuolelle tulee helposti puhdistettavaa vapaata tilaa. Paras etäisyys lattian ja wc-istuimen tai kalusteen alareunan välillä on noin 15 cm. Näin niiden alusta on helppo pyyhkiä pesumopilla ja vastaavilla tarvikkeilla.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatioita ja toimintoja, jotka kuuluvat nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. Työkalussa voit valita sinua miellyttäviä ja sinulle tärkeitä asioita ja toimintoja. Työkalun avulla pääset lähemmäs unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelua.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet

Aina ajan tasalla

Neljä kuvaa uutiskirjeiden aiheista

Tilaa nyt uutiskirjeemme, niin mikään uutinen, tapahtuma tai kylpyhuoneeseen liittyvä vinkki ei mene ohitsesi. Pysyttele ajan tasalla, kun on kyse tuotteista, tärkeistä ajankohdista ja kylpyhuoneen puhtautta, tilansäästöä, mukavuutta, muotoilua, käyttäjäystävällisyyttä ja esteettömyyttä koskevista teemoista.

Tilaa uutiskirjeemme

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone