Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun käytämme kotisivuillamme evästeitä (cookies). Jatkamalla kotisivujemme käyttämistä hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja saa tietosuojalausunto -sivullamme.

Sulje
Geberit Suomi

Geberit Suomessa

Paikallisesti läsnä

Yhteiset tavoitteet

  • Geberit-yhtiön työntekijät – yhteiset arvot

Geberit ei olisi toimialajohtaja ilman ammattitaitoista ja motivoitunutta henkilöstöään. Me saamme pyörät pyörimään, me innovoimme uutta ja kehitämme teknisiä ratkaisuja. Otamme vastuun omasta työstämme ja työskentelemme yhdessä tavoitteiden saavuttamiseksi kunnioittavalla, ystävällisellä ja käytännönläheisellä asenteella.

Otamme toiminnassamme huomioon myös kestävän kehityksen ja ympäristönsuojelun.

Paikallisesti

  • Geberit-yhtiön työntekijät – toiminta arjessa

Meitä on noin 200 geberitiläistä Suomessa. Myyntiorganisaatiomme toimii Vantaalta ja paikallisista aluekonttoreista ympäri Suomea. Keramiikkatehtaamme tuotanto-toimitusketju on Tammisaaressa. Tammisaaren tehtaalla on käytössä johtamisjärjestelmä, joka pitää sisällään sertifioidut laadunhallinta- (ISO 90001), ympäristö- (ISO 14001) sekä työterveys- ja turvallisuus (OHSAS 18001) järjestelmät.


Hae meille töihin

  • Tule meille töihin.

Meillä työskennellessäsi pääset kehittymään oman alasi huippuosaajaksi. Haluaisitko olla yksi meistä? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si ja kerro millaista osaamista sinä voisit tarjota. Säilytämme hakemustasi 6 kk ajan, ja otamme yhteyttä jos meillä aukeaa sopiva tehtävä.

Lähetä meille avoin hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen
jobs.fi@geberit.com

Henkilöstöhallinto Suomessa:
HR manager Camilla Karlsson
HR officer Petra Karell-Lindholm