Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun käytämme kotisivuillamme evästeitä (cookies). Jatkamalla kotisivujemme käyttämistä hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja saa tietosuojalausunto -sivullamme.

OK

Geberit Suomessa

Paikallisesti läsnä

Yhteiset tavoitteet

  • Geberit-yhtiön työntekijät – yhteiset arvot

Geberit ei olisi toimialajohtaja ilman ammattitaitoista ja motivoitunutta henkilöstöään. Me saamme pyörät pyörimään, me innovoimme uutta ja kehitämme teknisiä ratkaisuja. Otamme vastuun omasta työstämme ja työskentelemme yhdessä tavoitteiden saavuttamiseksi kunnioittavalla, ystävällisellä ja käytännönläheisellä asenteella.

Otamme toiminnassamme huomioon myös kestävän kehityksen ja ympäristönsuojelun.

Paikallisesti

  • Geberit-yhtiön työntekijät – toiminta arjessa

Meitä on noin 250 geberitiläistä Suomessa. Myyntiorganisaatiomme toimii Vantaalta ja paikallisista aluekonttoreista ympäri Suomea. Keramiikkatehtaamme tuotanto-toimitusketju on Tammisaaressa. Tammisaaren tehtaalla on käytössä johtamisjärjestelmä, joka pitää sisällään sertifioidut laadunhallinta- (ISO 90001), ympäristö- (ISO 14001) sekä työterveys- ja turvallisuus (OHSAS 18001) järjestelmät.


Hae meille töihin

  • Tule meille töihin.

Meillä työskennellessäsi pääset kehittymään oman alasi huippuosaajaksi. Haluaisitko olla yksi meistä? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si ja kerro millaista osaamista sinä voisit tarjota. Säilytämme hakemustasi 6 kk ajan, ja otamme yhteyttä jos meillä aukeaa sopiva tehtävä.

Lähetä meille avoin hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen
jobs.fi@geberit.com

Henkilöstöhallinto Suomessa:
HR manager Camilla Karlsson
HR officer Petra Karell-Lindholm

Haemme Vantaan pisteeseemme ASIAKASNEUVOJAA

Tarjoamme eloisan työympäristön ja näkymän alamme huipulta innovatiivisessa kansainvälisessä yrityksessä, jossa on houkuttelevat työolosuhteet kuin myös mahdollisuus ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen.

Tehtävä

Asiakaspalvelun tehtäviin kuuluvat mm. tilausten käsittely ja seuranta, asiakkaiden puhelinneuvonta sekä asiakaspalautteisiin vastaaminen. Asiakaskontaktit tapahtuvat sekä sähköisesti että puhelimitse. Toimimme SAP-ympäristössä.

Profiili

Olet aidosti kiinnostunut asiakkaiden palvelusta ja sinulla on vankka kokemus vaativista asiakaspalvelutehtävistä, esim. rakennus tai lvi-alalta. Olet tarkka, haasteita pelkäämätön sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Kiireenkään keskellä et menetä otettasi ja kykenet hoitamaan asiakkaan asian aina loppuun asti. Arvostamme reipasta otetta, joustavuutta ja tiimityöskentelytaitoa. Työ edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Työkielesi ovat suomi ja englanti, ruotsin kieli ja avustavan saksan osaaminen katsotaan eduksi.

Hakemus

Tiedusteluihin vastaa asiakaspalvelupäällikkö Paula Kemppainen, puh. 0503954062 28 – 30.11 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 3.12.2017 mennessä osoitteeseen jobs.fi@geberit.com. Lisätietoja yrityksestä www.geberit.com ja Suomen toiminnoista www.geberit.fi ja www.ido.fi.

Haemme Tammisaaren tehtaallemme TUOTEKEHITYSTEKNIKKOA

Tarjoamme eloisan työympäristön ja näkymän alamme huipulta innovatiivisessa kansainvälisessä yrityksessä, jossa on houkuttelevat työolosuhteet kuin myös mahdollisuus ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen.

Päätehtävät
Haemme keramiikkatehtaalle teknistä ammattilaista osaksi teknisen tuotekehityksentiimiä. Tehtäviin kuuluu muottien ja työkalujen kehittäminen ja ylläpitäminen, testien ja tuotteiden seuranta ja arviointi sekä tulostenanalysointi. Työskentelet rajapinnassa tuotekehityksen, tuotannon ja teknisen kehityksen välillä. Työskentelemme pääasiallisesti projekteissa.

Profiili
Sinulla on teknisen alan koulutus ja kokemus vastaavista tehtävistä teollisuudessa. Ymmärrät tuotteiden teknisiä ominaisuuksia ja osaat piirtää 3D-ohjelmalla.Olet tarkka ja kätevä käsistäsi sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot.Työkielesi ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Hakemus

Tiedusteluihin vastaa tuotekehityspäällikkö Ann-Charlott Nyberg, puh. 010 662 3715.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 17.12.2017mennessä osoitteeseen: jobs.fi@geberit.com.

Lisätietoja yrityksestä saat osoitteesta www.geberit.com sekä Suomen toiminnoista osoitteista www.geberit.fi ja www.ido.fi.

Geberit Investment Oy
Petra Karell-Lindholm
HR Coordinator
puh. 010 662 3711
jobs.fi@geberit.com

Vi söker till Ekenäs en PRODUKTUTVECKLINGSTEKNIKER

Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö i ett innovativt och internationellt företag med lockande arbetsförhållanden och möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt.

Huvudsakliga uppgifter
Vi söker en tekniskt kunnig person till porslinsfabrikens tekniska produkt-utvecklingsteam.Till dina uppgifter hör utveckling och underhåll av formar och verktyg, uppföljning och evaluering av tester och produkter, samt analys av resultat. Du fungerar som spindeln i nätetmellan produktutveckling, produktion och teknisk utveckling. Vi arbetar främst i projekt.

Profil
Du har teknisk utbildning och erfarenhet av motsvarande arbete inom industrin. Du förstår produkternas tekniskaegenskaper och kan använda 3D-program.Du är noggrann och händig och har lätt för att kommunicera. Vi jobbar på finska, svenska och engelska.

Ansökan
Produktutvecklingschef Ann-Charlott Nyberg svarar på eventuella frågor, telefon 010 662 3715. Sänd din ansökan med CV och löneanspråk senast 17.12.2017 till adressen jobs.fi@geberit.com.Mera information om företaget finns på www.geberit.com, och om verksamheten i Finland på www.geberit.fi och www.ido.fi.

Geberit Investment Oy
Petra Karell-Lindholm
HR Coordinator
tel. 010 662 3711
jobs.fi@geberit.com