Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun käytämme kotisivuillamme evästeitä (cookies). Jatkamalla kotisivujemme käyttämistä hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja saa tietosuojalausunto -sivullamme.

OK

Geberit Suomessa

Paikallisesti läsnä

Yhteiset tavoitteet

  • Geberit-yhtiön työntekijät – yhteiset arvot

Geberit ei olisi toimialajohtaja ilman ammattitaitoista ja motivoitunutta henkilöstöään. Me saamme pyörät pyörimään, me innovoimme uutta ja kehitämme teknisiä ratkaisuja. Otamme vastuun omasta työstämme ja työskentelemme yhdessä tavoitteiden saavuttamiseksi kunnioittavalla, ystävällisellä ja käytännönläheisellä asenteella.

Otamme toiminnassamme huomioon myös kestävän kehityksen ja ympäristönsuojelun.

Paikallisesti

  • Geberit-yhtiön työntekijät – toiminta arjessa

Meitä on noin 250 geberitiläistä Suomessa. Myyntiorganisaatiomme toimii Vantaalta ja paikallisista aluekonttoreista ympäri Suomea. Keramiikkatehtaamme tuotanto-toimitusketju on Tammisaaressa. Tammisaaren tehtaalla on käytössä johtamisjärjestelmä, joka pitää sisällään sertifioidut laadunhallinta- (ISO 90001), ympäristö- (ISO 14001) sekä työterveys- ja turvallisuus (OHSAS 18001) järjestelmät.


Hae meille töihin

  • Tule meille töihin.

Meillä työskennellessäsi pääset kehittymään oman alasi huippuosaajaksi. Haluaisitko olla yksi meistä? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si ja kerro millaista osaamista sinä voisit tarjota. Säilytämme hakemustasi 6 kk ajan, ja otamme yhteyttä jos meillä aukeaa sopiva tehtävä.

Lähetä meille avoin hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen
jobs.fi@geberit.com

Henkilöstöhallinto Suomessa:
HR manager Camilla Karlsson
HR officer Petra Karell-Lindholm

Avoimet työpaikat Suomessa tällä hetkellä

Haemme myyntiorganisaatiomme vahvistukseksi Teknistä koordinaattoria Vantaalle

Tarjoamme eloisan työympäristön ja näkymän alamme huipulta innovatiivisessa kansainvälisessä yrityksessä, jossa on houkuttelevat työolosuhteet kuin myös mahdollisuus ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen.

Päätehtävät

Haemme markkinointihenkistä LVI-alan tuotteista kiinnostunutta ammattilaista osaksi myynnin tukena toimivaa teknisen tuen tiimiä. Tehtäviin kuuluu tuotteiden teknisten tietojen koordinoiminen yhteistyössä tuotepäälliköiden ja markkinoinnin kanssa. Tuotat asiakkaille teknisiä tietolehtiä ja esitteitä. Sinulla on intohimoa ja kiinnostusta kehittää tuotehallintaa myös verkkokaupan ja jälleenmyynnin puolella (B2C).

Profiili
Sinulla on teknisen tai kaupallisen alan koulutus ja mielellään myös työkokemusta tekniseltä alalta. Ymmärrät tuotteidemme teknisiä ominaisuuksia ja osaat tuottaa sujuvaa tekstiä. Olet tarkka, haasteita pelkäämätön sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Rakastat työskentelyä Excel-tiedostojen kanssa ja omaksut nopeasti erilaisia ohjelmistoja. Tiedät mahdollisesti jo jotain ETIMistä. Työkielesi ovat suomi ja englanti, ruotsin kieli ja avustavan saksan osaaminen katsotaan eduksi.

Hakemus
Tiedusteluihin vastaa tuotepäällikkö Marko Polvi, puh. 050 331 0958.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 22.10.2017 mennessä osoitteeseen jobs.fi@geberit.com