Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun käytämme kotisivuillamme evästeitä (cookies). Jatkamalla kotisivujemme käyttämistä hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja saa tietosuojalausunto -sivullamme.

Sulje
Geberit Suomi

Geberit ONE

Laatu siirtyy seinän eteen.

Toiminnallista muotoilua elämänlaadun parantamiseksi

  • Bathroom with Geberit ONE products

Geberit ONE -sarjassa yhdistyvät saniteettitekniikan tietotaito ja taitava suunnittelu. Ne tekevät tästä edelläkävijästä täysin integroidun sekä kattavan ratkaisun koko kylpyhuonetta varten. Ratkaisu on toteutettu integroimalla eri komponentteja seinään. Geberit ONE -sarjaa varten on yhdistetty monta toimintoa yhdeksi järjestelemäksi. Se loistaa siten monilla ominaisuuksillaan, joista osa on selvästi näkyvissä ja osa huomaamattomia. Niiden ansiosta kylpyhuoneessa on puhtaampaa ja enemmän tilaa, ja sitä voidaan käyttää joustavammin.

Puhtaampaa, enemmän tilaa ja joustavuutta koko kylpyhuoneessa

Enemmän tilaa, puhtaampaa ja joustavuutta kylpyhuoneeseen Geberit ONE -sarjan ansiosta
Geberit ONE -seinähana

Seinähana

Puhtaampaa

Seinähanan ansiosta koko pesuallas pysyy vapaana ja se on helpompi puhdistaa, kun lika ei pääse kertymään hanan ympärille.

Geberit ONE washbasin cabinet

Pesualtaan alakaappi

Pienempi, enemmän säilytystilaa

Vesilukko asennetaan toimintarasiaan asennusseinän sisälle, mikä tekee Geberit ONE -pesualtaan alakaapista tilaihmeen vaikkakin se onkin mitoiltaan pieni.

Geberit ONE niche storage box

Upotettu hylly

Sisäänrakennettua puhtautta

Hylly on suunniteltu niin etteivät vesi ja lika eivät pääse kertymään sisäpuolelle.

Geberit ONE -toimintarasia

Toimintarasia

Tilaasäästävä ja luotettava

Kaikki tekniset komponentit ovat piilossa toimintarasiassa, niihin on helppo päästä käsiksi, mutta sijoitettuna asennusseinään ne jättävät tilan alakaapissa vapaaksi.

Geberit ONE -peilikaappi sisäpuolelta

Peilikaappi

Integroituna antaa lisää tilaa

Uuden asennuselementin ansiosta Geberit ONE -peilikaappi häviää seinän sisälle ja jättää pesualtaan yläpuolelle vapaata tilaa.

Geberit ONE -seinä-wc-istuin

WC

Integroitua joustavuutta

Seinä-wc-istuimen korkeutta voidaan säätää ilman, että rakenteisiin tarvitsisi koskea, mikä lisää kylpyhuoneen käyttömukavuutta.

Geberit ONE -pesuallas

Pesuallas

Vähemmän jäännöksiä

Geberit ONE -pesualtaan viemäröinti on yksi sen huippuominaisuuksista: viemäröinti on sijoitettu altaan takareunaan siten, että vesisuihku ei kohdistu suoraan siihen.

Geberit ONE- wc-istuimen Turboflush-huuhtelu

WC

TurboFlush takaa ainutlaatuisen huuhtelun

Huuhtelussa vesi tulee kulhoon sivusta, jolloin vesi muodostaa spiraalimaisen liikkeen. Optimaalisen vedenliikeen ansiosta huuhtelu on hiljainen ja kokonaisvaltainen.

Geberit ONE -seinä-wc

Puhtautta ja integroitua joustavuutta

Geberit ONE -seinä-wc-istuin on elegantti ja täydellisesti tasapainotettu osa kylpyhuonesarjaa. Sen täydellisyys tulee esille, kun aukaisee kannen: epäsymmetrinen, huuhtelukaulukseton sisäosa varmistaa, että kulhon huuhtelu on kokonaisvaltainen ja hiljainen kuin kuiskaus. Innovatiivisen asennustekniikan ansiota wc-istuimen korkeutta voidaan säätää helposti ilman asennusseinään puuttumista vielä vuosienkin jälkeen.

Geberit ONE -pesupaikka

  • Geberit ONE bathroom

Eleganttia ja huomaamatonta designia, joka tarjoaa paljon säilytystilaa

Pesupaikka on normaalisti kylpyhuoneen keskiössä ja yleensä se, joka ensimmäisenä kiinnittää huomiota. Siisti pesupaikka antaa saman vaikutelman koko kylpyhuoneeseen. Tämä koskee juuri Geberit ONE -pesupaikkaa: yksittäiset saniteettituotteet – sisältäen pesualtaan, hanan, peilikaapin ja alakaapin – ovat kaikki suunniteltu eleganteiksi ja huomaamattomiksi. Tämä antaa valtavat mahdollisuudet kylpyhuoneen käytölle.

Geberit ONE -pesuallas

  • Geberit ONE washbasin

Suunniteltu puhtautta ja tilansäästöä silmällä pitäen

Geberit ONE -pesuallas on saatavilla kahtena mallina – seinäkiinnityksellä tai alakaapillisena – ja neljässä eri koossa. Syvyys 400 mm vie vain minimaalisesti tilaa. Pesualtaan viemäröinti on sen yksi huippuominaisuuksista: viermäröinti on sijoitettu altaan takareunaan niin, ettei vesisuihku kohdistu suoraan siihen, jolloin vesi- ja kalkkijäämien syntyminen vähenee. Pohjaventtiilin saa irti helposti käsin. Kampamainen hiussihti on helppo puhdistaa.

Geberit ONE -seinähana

  • Geberit ONE -seinähana, kulmikas malli
  • Geberit ONE -seinähana, pyöreä malli

Parempi hygienia ja helpompi puhdistaa

Elegantin seinähanan ansiosta pesualtaan reunat pysyvät vapaina, jolloin lika ei pääse kertymään hanan ympärille.

Lisäksi, Geberit ONE -seinähana sopii täydellisesti yhteen Geberit ONE -pesualtaan desingin kanssa. Perinteisissä ratkaisuissa pohjaventtiili on suoraan vesisuihkun alla, mikä vähitellen kerryttää likajäämiä sen ympärille, Geberit ONE on suunniteltu niin että vesi virtaa pesualtaan läpi ennen kuin se valuu viemäriin.

Geberit ONE -pesualtaan alakaappi

  • Geberit ONE washbasin with space-saving system

Tilaihme

Geberit ONE -pesualtaan alakaappi on syvyydeltään vain 400 mm ja sitä on saatavilla eri leveyksissä. Pienestä syvyydestä huolimatta se on oikea tilaihme perinteisiin alakaappeihin verrattuna, joiden syvyys on 480 mm. Tilansäästö on mahdollista vesilukon sijoittamisessa toimintarasiaan, joka sijaitsee asennusseinässä. Alakaappia on saatavilla kahdessa eri värissä: pähkinäpuu ja valkoinen korkeakiilto.

Geberit ONE -peilikaappi

  • Geberit ONE bathroom

Seinän sisään täysin integroitu

Peilikaapin sijoittaminen asennusseinän sisään ei ole suositeltua vain ulkonäöllisistä syistä vaan myös käytännön syistä. Neljässä eri koossa saatavilla oleva Geberit ONE -peilikaapin uskomattoman huomaamaton ulkonema, saa sen katoamaan täysin seinän sisään ja antaa tilantuntua kaikkiin kylpyhuoneisiin. Peilin reunat ovat huurrettya lasa, jolloin sormenjäljet eivät jää näkyviin ja helpottaa puhtaanapitämistä.

Geberit -suihkuratkaisut

  • Geberit One -kylpyhuone

Suihkuratkaisut

Geberit täyttää monet toiveet suihkualueesta – tasalattiaiset suihkut ovat kasvattaneet suosiotaan. Olemme ottaneet tämän huomioon innovatiisissa ratkaisuissamme ja jotka sopivat täydellisesti yhteen Geberit ONE -konseptiin. Integroitu Geberit-hylly ei vain anna lisää säilytystilaa vaan se on myös suunniteltu niin etteivät vesi ja lika pääse kertymään sen sisälle.

Suihkuseinä on osa suihkuratkaisukokonaisuutta.

Tekniset tiedot

Geberit ONE -tuotteet