Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun käytämme kotisivuillamme evästeitä (cookies). Jatkamalla kotisivujemme käyttämistä hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja saa tietosuojalausunto -sivullamme.

Sulje
Geberit Suomi

Geberit-hanajärjestelmä

Ylivoimainen ratkaisu

Varma asennus – koskee myös seinähanoja

  • Pesualtaan Geberit Piave -seinähanajärjestelmä

Tyylikkäät kosketusvapaat seinähanat, puhtaat pesualtaat ja niiden välissä tarpeeksi tilaa käsien pesulle: usein suunnittelijoilla, arkkitehdeillä ja käyttäjillä on juuri tällainen mielikuva suunnitellessaan julkisia tai puolijulkisia saniteettitiloja. Se, miksi elektronisia seinähanoja ei edelleenkään juuri tapaa, on melko helposti selitettävissä: tähän asti ei ole ollut kunnollista ratkaisua niiden luotettavaan suunnitteluun ja virheettömään asennukseen.

Moduuliratkaisu ja harkittu asennus

  • Geberit Piave- ja Brenta-pesuallashanojen asennuselementit

Geberit on ratkaissut vakuuttavasti useiden kosketusvapaiden pesuallashanojen yleiset heikkoudet ja seinähanojen erityiset asennusongelmat moduuleista koostuvalla hanajärjestelmällä. Kaikki sähkökomponentit infrapunatunnistinta lukuun ottamatta on sijoitettu erilliseen toimintarasiaan suojaan kosteudelta. Rasia asennetaan pesualtaan alle seinään, mikä avaa täysin uusia mahdollisuuksia hanan suunnitteluun.

Ajattoman tyylikäs muotoilu

  • Geberit Brenta -pystyhana pesualtaisiin

Lontoolaisen Christoph Behling Design -studion suunnittelemat Geberit Piave- ja Brenta-pesuallashanat erottuvat edukseen erittäin siron ja ajattoman tyylikkään muotoilun ansiosta. Molempia ovat saatavana seinä- ja pesuallasmalleina, ja ne voidaan liittää lähes kaikentyyppisiin pesualtaisiin. Erilaisia yhdistelmiä varten seinähanoja on saatavana 170 ja 220 millimetrin pituisina.

Tyylikkäät hanarungot on kromattua messinkiä. Mikä niissä on erityistä: vesi ohjataan lujitettua muoviletkua pitkin toimintarasian toimintayksiköstä hanan päässä olevaan poresuuttimeen. Näin varmistetaan se, että käyttöveden laatu ei heikkene missään vaiheessa.

Suuri kuormitus

  • Julkinen saniteettitila, jossa Geberit Brenta -seinähanat

Elektronisia pesuallashanoja käytetään erityisesti julkisten ja puolijulkisten rakennusten, kuten lentokenttien, kauppakeskusten, koulujen ja ravitsemusalan liikkeiden, saniteettitiloissa. Juuri usein käytettävissä tiloissa hanojen on toimittava luotettavasti ja kestettävä paljon – muun muassa kovakouraista käyttöä. Siksi oikean tuotteen valitseminen on erittäin tärkeää luotettavan toiminnan takaamiseksi.

Laaja valikoima lähes kaikkiin käyttökohteisiin

  • Geberit Brenta -pystyhana itselataavalla sähkönsyötöllä

Geberit-hanajärjestelmiä on saatavana verkkovirta- ja paristokäyttöisinä ja myös itselataavalla sähkönsyötöllä generaattoriyksikön avulla.

Lisäksi osassa malleista on sekoittaja. Kromatut pinnat ja kompakti koko takaavat pesuallashanojen vaivattoman puhdistamisen ja huollon sekä kauniin ulkomuodon. Erityiskohteisiin, kuten erillisiin lämminvesivaraajiin, on saatavana erillisiä järjestelmäratkaisuja.

Tunnettu klassikko

  • Geberit-pesuallashana, tyyppi 185/186
  • Geberit-pesuallashana, tyyppi 87/88

Geberit-pesuallashanamallit 185/186 ja 87/88 laajentavat julkisten tilojen luotettavien ja lujatekoisten hanojen valikoimaa. Nämä suositut klassikkomallit voidaan toimittaa sekä verkkovirta- että paristokäyttöisenä sekä myös hydraulisena mallina. Niitä on saatavana joko lämmönsäätökahvalla tai ilman. Kromatut ulkopinnat tekevät niistä helposti puhdistettavia ja tyylikkäitä. Erityiskohteisiin, kuten erillisiin lämminvesivaraajiin, on saatavana erillisiä järjestelmäratkaisuja.