Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun käytämme kotisivuillamme evästeitä (cookies). Jatkamalla kotisivujemme käyttämistä hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja saa tietosuojalausunto -sivullamme.

Sulje
Geberit Suomi

Geberit-huuhtelupainikkeet WC:hen

Valinnalla on merkitystä

Kyse ei ole mistä tahansa kylpyhuoneesta, vaan sinun omastasi.

 • Kylpyhuone, jossa Geberit Omega20 -huuhtelupainike

Valitset mieleisesi kaakelit. Et halua tehdä kompromisseja valitessasi WC-posliinia tai pesuallashanaa. Ja koska valinnoilla on merkitystä, Geberit-valikoimasta löytyy juuri oikea WC:n huuhtelupainike, joka antaa kylpyhuoneellesi viimeisen kruunaavan silauksen ja hemmottelee sinua mukavuustoiminnoilla.

Toiminnan ja muodon sinfonia

 • Geberit Sigma50 -huuhtelupainike, johon on asennettu DuoFresh-hajunpoistomoduuli.

Geberit-huuhtelupainikkeet miellyttävät silmää ja tarjoavat monipuolisia toimintoja. Yksi niistä on hajunpoisto, joka sopii moniin eri Geberit-huuhtelupainikkeisiin - myös jälkikäteen asennettuna.

Liikkumavaraa muotoiluun

 • Kylpyhuone, jossa Geberit AquaClean Tuma -pesu-wc ja IDO Variform -käsienpesualtaat.

Lisää raikkautta ja puhtautta kylpyhuoneeseen Geberit-huuhtelupainikkeiden älykkäillä toiminnoilla:

 • Kosketusvapaa WC:n huuhtelu
 • Kehys raikastintikuille
 • Hajunpoistotoiminto
 • Pinnan mukainen seinäasennus mahdollinen

Geberit-huuhtelupainikkeiden Online-näyttely

Geberit Sigma21

 • Geberit Sigma21 kylpyhuoneessa

Tee kannanotto kylpyhuoneessasi. Kehyksetön perusta Geberit Sigma21 -huuhtelupainikkeelle asettaa korkealaatuiset materiaalit, kuten lasin ja liuskekiven, hyvin esille. Lisäksi huuhtelupainike voidaan päällystää käytännöllisesti katsoen millä tahansa materiaalilla, minkä voit itse valita.

 • Korkealaatuiset materiaalit, kuten lasi ja liuskekivi, standardina
 • Yhteensopiva Geberit DuoFresh -hajunpoistomoduulin kanssa (saatavana 1.7.2019 alkaen)
 • Saatavilla yksilöllinen vaihtoehto, minkä voi päällystää itse valitsemallaan materiaalilla

Kattavat Geberit-huuhtelujärjestelmät

Geberit varmistaa huomaamattomat, mutta silti luotettavat toiminnot, ylivertaisen mukavuuden ja kestävyyden – kaikki seinän takana. Huuhtelupainike on ainoa piilohuuhtelusäiliön näkyviin jäävä osa. Käyttötarkoituksen ja rakennusteknisten erityispiirteiden mukaan voidaan valita erilaisia huuhtelujärjestelmiä. Oikean huuhtelupainikkeen valitsemista helpottaa se, että yhteensopivat painikkeet ja huuhtelusäiliöt kuuluvat samaan tuoteperheeseen: Sigma tai Omega.

Innovatiiviset toiminnot

 • Raikas kylpyhuone: hajunpoistomoduuli asennettuna huuhtelupainikkeeseen.

Hajunpoistomoduuli tuo raikkautta kylpyhuoneeseen

DuoFresh-hajunpoistomoduuli takaa ilman raikkauden kylpyhuoneessa poistamalla pahan hajun suoraan sen alkulähteiltä wc-kulhosta ennen kuin se ehtii levitä kylpyhuoneeseen. Hajunpoisto käynnistyy ja sulkeutuu automaattisesti.

 • Huuhtelupainike ja mukavuusvalo

Mukavuusvalo

Geberitin hajunpoistomoduulissa on myös lisämukavuutena asennettuna LED-mukavuusvalo. Aivan huuhtelupainikkeen alapuolella oleva pehmeä valo valaisee pimeällä tien wc-istuimelle - yksinkertaisesti täydellistä.

 • Geberit-huuhtelupainike ja raikastinkehys

Siirrä huuhtelupainike sivuun ja sujauta raikastintikku sisälle

Tämän helpompaa ei voi olla: siirrä huuhtelupainike sivuun, aseta raikastintikku paikoilleen ja sulje huuhtelupainike. Lisävarusteena saatava Geberit-raikastinkehys sopii useimpiin Sigma-sarjan painikkeisiin.

 • Kosketusvapaa Geberit Sigma80 -huuhtelupainike

Kosketusvapaa

Geberit-huuhtelupainikkeet tuovat kylpyhuoneeseesi modernia käyttömukavuutta. Huuhtelu käynnistyy ilman kosketusta, ja painikkeiden upea värimaailma luo tunnelmaa kylpyhuoneeseen.

 • Geberit-kaukosäädin tyyppi 70 huuhtelupainikkeena kylpyhuoneessa

Geberit-huuhtelut etäohjauksella

Erittäin pienet etähuuhtelupainikkeet ovat Geberit-huuhtelupainikkeiden parhaimmistoa. Ne voidaan asentaa vapaasti haluttuun paikkaan, mikä tekee ratkaisusta erittäin joustavan.

 • Pinnan mukainen Geberit Omega60 -huuhtelupainike

Pinnan mukainen

Pinnan mukaiset Geberit Sigma60 -huuhtelupainikkeet sulautuvat seinään, jotta pinnan harmonia ei häiriinny. Minimalistisen hienostuneet painikkeet sopivat erinomaisesti niin nykyisiin sisustustrendeihin kuin kaikkein vaativimpiinkin kylpyhuonekohteisiin.

 • Hiljainen huuhtelu Geberit Sigma70 -huuhtelupainikkeella

Kevyt kosketus

Soft touch -painikkeen kevyt kosketus saa aikaan erityisen hiljaisen huuhtelun, jotta kaikki voivat jatkaa yöuniaan häiriöttä.

Samasta muotista

 • Geberit-huuhtelupainikemallien yleiskatsaus

Harmonista muotoilua

Geberit-urinaalihuuhtelulaitteiden ja -peitelevyjen muotoilu sopii yhteen WC:n huuhtelupainikkeiden kanssa. Niille on yhteistä kunkin tuoteperheen yhtenäinen muotokieli.

Tekniset tiedot

Katso Geberit huuhtelupainikkeiden tekniset tiedot Online-tuotekatalogista