Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun käytämme kotisivuillamme evästeitä (cookies). Jatkamalla kotisivujemme käyttämistä hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja saa tietosuojalausunto -sivullamme.

Sulje
Geberit Suomi

SEINÄ-WC:N KLASSIKKO

Geberit-pinta- ja -piilohuuhtelusäiliöt

Varustettu joka tilanteeseen

Saatavana on laaja valikoima Geberit-huuhtelupainikkeita ja luotettavia Geberit-seinä-wc-asennuselementtejä. Voit valita kolmesta eri asennuskorkeudesta, ja huuhtelumekanismi voidaan asentaa joko eteen tai matalissa asennuskorkeuksissa myös säiliön päälle. Jotta kaikki osat varmasti sopivat yhteen, Geberit-huuhtelupainikkeilla on sama nimi kuin niihin sopivilla piilohuuhtelusäiliöillä.

Modernin seinä-wc:n asennuksen klassikko

 • Geberit Duofix -seinä-wc:n asennuselementti seinän takana. IDO Glow -seinä-wc-istuin asennettuna.

Geberit-piilohuuhtelusäiliöt ovat modernin kylpyhuoneasennuksen klassikoita, ja niitä on asennettu yli 50 vuoden aikana miljoonittain ympäri maailmaa. Ne ovat tunnettuja luotettavuudestaan. Jokaisen huuhtelusäiliön tiiviys testataan ennen toimitusta. Varaosien saatavuus on taattu 25 vuoden ajan, mikä tuo pitkäaikaista varmuutta, kun seinä-wc:n asennus tehdään seinän sisään. Geberit Sigma -piilohuuhtelusäiliön (12 cm) ison huuhtelun veden määrä voidaan rajoittaa jopa 4,5 litraan. Se on siis esimerkillinen vedenkulutuksen suhteen, minkä ansiosta säiliö on saanut jatkuvasti parhaita WELL-merkin luokituksia.

Lisätietoja Geberit Duofix -seinä-wc-asennuselementeistä.

Valmiina tulevaisuuden kylpyhuonetta varten

 • Geberit-piilohuuhtelusäiliö ja vesiliitännän suojaputki

Geberit-seinä-wc-asennuselementeissä on suojaputki Geberit AquaClean -pesu-wc-istuimen vesiliitäntää varten. Näin voit jälkiasentaa vedellä puhdistavan Geberit AquaClean -pesu-wc-istuimen milloin tahansa. Seinä-wc-asennuselementti löytyy lisäksi yhteensopivana hajuja suoraan WC-posliinista keräävän ja poistavan Geberit DuoFresh -hajunpoistotoiminnon kanssa.

PUHDASTA ILMAA KAIKILLE

 • Geberit DuoFresh -hajunpoistomoduulin toiminta

Epämiellyttävät hajut wc:ssä kuuluvat menneisyyteen. Ratkaisu, mikä on pitkään ollut jokaisen keittiölieden yläpuolella, on nyt myös käytettävissä kylpyhuoneissa. Se on tehokas keino päästä eroon epämiellyttävistä hajuista. Geberit DuoFresh -hajunpoistomoduuli poistaa pahanhajuisen ilman suoraan wc-kulhosta, puhdistaa sen keraamisessa hunajakennosuodattimessa ja palauttaa ilman sen jälkeen raikkaana huoneeseen. Toiminto on erittäin tehokas, koska se estää hajujen leviämisen kylpyhuoneeseen ilman hajusteita, tulitikkujen raapimista tai ikkunan avaamista. Lähestymissensorin ansiosta hajunpoistotoiminto käynnistyy aina, kun joku istuu wc-istuimelle. Hajunpoisto on siksi myös erinomainen toiminto vieras-wc:ssä.

Etuina on myös muita lisämukavuuksia, kuten LED-mukavuusvalo ja raikastinkehys raikastintikkuja varten. Geberit DuoFresh -hajunpoistomoduuli voidaan helposti asentaa Geberit Sigma -säiliöön ja se voidaan yhdistää monien eri Geberit Sigma-huuhtelupainikkeiden kanssa. Hajunpoistomoduuli tarvitsee sähköliitännän.

 • Geberit Sigma -piilohuuhtelusäiliö

Geberit Sigma -piilohuuhtelusäiliö

 • Rakennekorkeus 112 cm
 • Huuhtelu edestä
 • Saatavana esteettömänä ja korkeussäädöllä
 • Saatavana kulmaelementtinä
 • Saatavilla elementti, jossa on hajunpoistotoiminto (kiertoilma/poistoilma)
 • Säiliöön voidaan asentaa Geberit-huuhtelu etäohjauksella (pneumaattinen tai mekaaninen)

 • Geberit Omega -piilohuuhtelusäiliöt

Geberit Omega -piilohuuhtelusäiliö

 • Eri rakennekorkeudet 112, 98 ja 82 cm lisäävät joustavuutta
 • Huuhtelu edestä tai päältä
 • Rakennekorkeuksissa 82 ja 98 cm huuhtelupainike voidaan asentaa myös säiliön päälle
 • Pienet huuhtelupainikkeet
 • Soveltuu Geberit-huuhtelulle etäohjauksella (pneumaattinen tai mekaaninen)

Geberit-pintasäiliöt taloudelliseen kunnostukseen

 • Geberit-pintasäiliö

Hillitty muotoilu, erilaiset asennusvaihtoehdot ja jatkuvasti kehittyvä tekniikka tekevät Geberit-pintasäiliöistä saniteettiasennusten klassikoita. Säiliöitä on asennettu yli 20 miljoonaa kappaletta ympäri maailman, ja niiden laadukasta tekniikkaa hiotaan ja päivitetään jatkuvasti.

Katso säiliöiden tekniset tiedot

Katso Geberit-piilohuuhtelusäiliöiden tekniset tiedot Online-tuotekatalogista