Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun käytämme kotisivuillamme evästeitä (cookies). Jatkamalla kotisivujemme käyttämistä hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja saa tietosuojalausunto -sivullamme.

Sulje
Geberit Suomi

Geberit AquaClean

Se pesu-WC

Suihkun raikkauden tunne

 • Geberit AquaClean Mera

Koe Geberit AquaClean -pesu-wc:n hellävarainen puhdistus wc-käynnin jälkeen. Tunnet itsesi puhtaaksi ja raikkaaksi koko päivän. Joka tilanteessa.

Geberit AquaClean yhdistää mukavuuden, muotoilun ja kestävän kehityksen tunnettuun Geberit-laatuun, joka tarkoittaa esteettisiä ja innovatiivisia ratkaisuja kylpyhuoneeseen. Mallistosta löydät sopivan ratkaisun jokaiseen tarpeeseen ja käytännössä kaikkiin ympäristöihin.

Luonnollista WC-hygieniaa: puhtaana ja raikkaana napin painalluksella.

 • Geberit AquaClean -pesu-wc:n pyörteinen vesisuihku

Vain vesi puhdistaa kunnolla. Henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen tarkoittaa erityisesti intiimialueiden puhtauteen huomion kiinnittämistä. Voit kokea luonnollisen wc-hygienian ja uuden puhtauden ja raikkauden tunteen pesu-wc:n napin painalluksella.

Lue lisää pesu-wc-konseptista

Edut

 • Ensiluokkaista designia, innovatiivista tekniikkaa ja luotettavaa laatua
 • Monia mukavuustoimintoja
 • Puhtautta ja raikkautta koko päiväksi
 • Sopivia ratkaisuja jokaiseen kylpyhuoneeseen
 • Helppo asennus
 • Kestävän kehityksen tuote

Osaamisemme: innovatiivisia ideoita sinulle

Geberit on tehnyt intensiivistä tutkimus- ja kehitystyötä vuosikymmeniä Rapperswil-Jonan tehtaallaan Sveitsissä. Tulos: erinomaisen muotoilun lisäksi Geberit AquaClean -pesu-wc:issä on on mullistavaa, patentoitua mukavuustoimintojen tekniikkaa.

Muita innovatiivisia ideoita

Oikea malli kaikkiin tarpeisiin

 • Geberit AquaClean Mera –pesu-wc
 • Geberit AquaClean Sela –pesu-wc
 • Geberit AquaClean Tuma – pesu-wc

Pesu-wc-malleilla Mera, Sela ja Tuma Geberitin tuotevalikoimassa on ratkaisu melkein kaikkiin tarpeisiin ja kylpyhuoneisiin. Täydellisen muotoilun ja tekniikan yhdistelmän ansiosta et tarvitse enempää tilaa kuin mitä tarvitsisit perinteistä wc:tä varten.

 • AquaClean Mera: täydellistä mukavuutta ja täyttää korkeimmatkin muotoilun ja toiminnallisuuden tarpeet.
 • AquaClean Sela: ajatonta eleganssia, puhdasta designia. Tätä eleganttia pesu-wc:tä kuvaa puhdas muoto, korkealuokkaiset materiaalit ja toiminnot, joita on erittäin helppoa ja intuitiivistä käyttää.
 • AquaClean Tuma: kompakti kokonaisratkaisu jokaiseen tilaan, jossa on yllättävän monipuoliset toiminnot. AquaClean Tuma on saatavilla myös kansiratkaisuna jälkiasennukseen.

Geberit AquaClean -pesu-wc:issä on patentoitu WhirlSpray-suihkutekniikka ja intuitiivinen kaukosäädin. Mukavuustoimintoja voi valita mallikohtaisesti, kuten esimerkiksi naistensuihku, hajunpoisto, lämminilmakuivaus tai istuinrenkaan lämmitys.

10 hyvää syytä valita Geberit AquaClean Mera

Geberit AquaClean Mera
Geberit AquaClean TurboFlush-huuhtelutekniikka

TurboFlush-huuhtelutekniikka

Optimaalinen huuhtelu

TurboFlush-huuhtelutekniikan epäsymmetrinen sisäinen geometria tarkoittaa, että posliinikulho voidaan huuhdella kauttaaltaan erittäin perusteellisesti ja hiljaisesti. Yksittäinen sivusuuntainen huuhteluaukko on riittävä vedentuloaukoksi. Mitä puhdistukseen tulee, luoksepääsemättömiä alueita on vähennetty; kulhossa ei ole kulmia tai nurkkia.

Geberit AquaClean -kaukosäädin

Kaukosäädin

Intuitio sormenpäissä

Kaukosäätimen idea on intuitiivinen käytettävyys. Kaikkia toimintoja voidaan käyttää yhdellä kädellä. Näytössä kaukosäätimen takana voi asettaa yksilölliset asetukset ja se myös näyttää milloin wc tarvitsee huoltoa.

Geberit AquaClean WhirlSpray-suihkutekniikka

WhirlSpray-suihkutekniikka

Kaksi suutinta takaavat huomattavan eron

Oskilloiva suihku – dynaamisen ilmastuksen puhtautta – takaa puhtaamman, miellyttävämmän ja raikkaamman tunteen ja pienemmän veden kulutuksen.

Geberit AquaClean naisten suihku

Naisten suihku

Huomaamaton suutin

Erillistä naistensuihkua kuvaa sen erittäin pehmeä suihkutus. Sen suutin on integroitu suihkuvarteen ja on siellä hygieenisesti suojassa silloin, kun sitä ei käytetä.

Geberit AquaClean WC-istuinrenkaan lämmitys

WC-istuinrenkaan lämmitys

Täydellistä istumisen mukavuutta

Lisävarusteena olevan WC-istuinrenkaan lämmityksen edut tulevat nopeasti selväksi. Lähestymissensoriensa ansiosta korkealaatuinen duroplastista valmistettu WC-istuinrengas lämpenee ennen kuin ehdit istua sille. Silloin kun se ei ole käytössä se ei vie energiaa.

Geberit AquaClean kuivaustoiminto

Kuivaaja

Voiko kuivaaja olla älykäs?

Kyllä, koska kuivaajan varsi toimii itsenäisesti suihkuvarresta ja käynnistyy automaattisesti. Ilman lämpö laskee pikkuhiljaa käytön aikana jättäen muuttuvan lämmön tunteen kuivuvalle iholle.

Geberit AquaClean hajunpoistoyksikkö

Integroitu hajupoistoyksikkö

Miksi ilmanvaihto?

Ei-toivotut hajut imetään pois suoraan kulhosta ja ne puhalletaan takaisin huoneilmaan pitkäikäisen keraamisen suodattimen kautta. Hajunpoistoyksikön kaksiminuuttinen toiminta-aika on riittävä ilmanvaihtoon.

Geberit AquaClean orientaatiovalo

Orientaatiovalo

Tunnelmallinen johdatus

Hillitty valo kiinnittää heti huomion – ja helpottaa wc-käyntiä yöaikaan. Tunnelmallinen valonsäde aktivoituu lähetyssensorilla ja siihen syttyy jokin sen seitsemästä väristä, jonka voi itse valita.

Geberit AquaClean yhdessä mustan Monolithin kanssa

Yhteensopivuus

Sopiva ratkaisu

Geberitin asennustekniikan ansiosta Geberit AquaClean Mera voidaan asentaa melkein mihin tahansa kohteeseen. Pesu-wc sopii kaikkiin Geberitin seinä-wc:n asennuselementteihin ja Geberit Monolith -wc-moduuleihin.

WC-kannen automatiikka

Ei tarvita ylimääräisiä toimia

Sensori laukaisee WC-kannen aukaisun sitä lähestyttäessä. Kannen sulkeminen ei myöskään vaadi enempää toimia – jollet halua käynnistää kannen sulkemista kevyellä kosketuksella. Tämä toiminto varmistaa, että WC:n kansi on aina kiinni käytön jälkeen. Mikä voisi olla mukavampaa?

Täydellinen palvelu sinua varten

Tyytyväisyytesi on meille tärkeää. Asiakaspalvelumme ja tekninen tukemme ovat aina valmiina auttamaan sinua kysymyksissäsi. Tarvitsetpa neuvoja tai sinulla on kysymyksiä liittyen Geberit AquaClean -pesuistuimeesi, tarjoamme kaiken avun.

Yhteystiedot

Geberit AquaClean Mera, muotoilupalkinnot

 • Red Dot Award 2015 Geberit AquaClean Meralle
 • DesignPlus/ISH Geberit AquaClean Meralle

Geberit AquaClean Sela, muotoilupalkinnot

Geberit AquaClean Tuma, muotoilupalkinnot

 • IF product design award 2017 Geberit AquaClean Tuma -pesu-wc:lle

Tekniset tiedot

Katso Geberit AquaClean -tuotteiden tekniset tiedot Online-tuotevalikoimassa