Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun käytämme kotisivuillamme evästeitä (cookies). Jatkamalla kotisivujemme käyttämistä hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja saa tietosuojalausunto -sivullamme.

Sulje
Geberit Suomi

Geberit innovaatiot

Geberit Rapid -hygieniahuuhtelulaite

  • Sanitary flush Rapid next to washbasin

Kun vastaan tulee vakavia hygieniaongelmia, jotka johtuvat putkistossa seisovasta vedestä, tarvitaan nopeaa toimintaa. Uudella Geberit Rapid -hygieniahuuhtelulaitteella ongelma voidaan ratkaista nopeasti ja helposti. Geberit Rapid -hygieniahuuhtelulaite on pienikokoinen ja helppokäyttöinen sekä siinä on perustoiminnot säännölliseen vedenkierrättämiseen. Koska se on paristokäyttöinen, se voidaan ottaa käyttöön pikaisesti missä tahansa sitä tarvitaankaan. Tämä tekee hygieniahuuhtelulaitteesta ideaalin väliaikaisen ratkaisun, esimerkiksi kun suurempaa saneeraustoimenpidettä ei voi toteuttaa heti.

Käyttövesihygienia Geberitillä

Huoltovapaat Geberit-puristusleuat koko tuotevalikoimalle

  • Pressing jaw for Geberit Mepla

Huoltovapaat puristusleuat, jotka ovat yhteensopivuuksille [1] ja [2] ovat saatavilla huhtikuussa 2018 Geberit Meplalle ja heinäkuussa 2018 Geberit Mapressille.
Uusia Geberit-puristusleukoja ei tarvitse huoltaa koko niiden käyttöiän aikana. Tämä tarkoittaa, että ne ovat käytettävissä heti seuraavaan projektiin, eikä tule ylimääräisiä huoltokustannuksia.

Työkalut ja tarvikkeet putkistojärjestelmille

Geberit ESG light -sähköhitsaustyökalu

  • The electrofusion machine ESG light is handy and easy to use

Geberit ESG light -sähköhitsaustyökalu on pieni, kevyt ja kompakti, mutta silti tarpeeksi vahva jokapäiväiseen käyttöön rakennustyömaalla. Kätevää ja helppokäyttöistä työkalua voidaan käyttää sähköhitsausmuhvikokoihin halkaisijaltaan d40 - d160. Vain kaksi kiloa painavaa työkalua on helppo siirtää ja kantaa työmaalla juuri sinne missä sitä tarvitaan.

Työkalut ja tarvikkeet, viemärijärjestelmät

Geberit Silent-db20 -kulmahaarayhde 88,5°, pyöristetty, d110/110

  • Geberit Silent-db20 -kulmahaarayhde, pyöristetty

Uusi yhde tekee mahdolliseksi yhdistää kaksi samankokoista viemärijärjestelmää pienessä tilassa lattiassa ääntäeristävällä Geberit Silent-db20 -viemärijärjestelmällä. Hydraulisesti optimoitu yhteen pyöristetty geometria varmistaa korkean viemäröintikapasiteetin.

Geberit Silent-db20

Geberit-palloventtiilit

  • Geberit Mapress ball valve with lever
Geberit Mepla -palloventtiili, punametalli, d16-50
Geberit Mapress -palloventtiili, ruostumaton teräs, d15-54
Geberit Mapress -palloventtiili, piiloasennus, ruostumaton teräs, d15-22

Uudet Geberit -palloventtiilit täyttävät viimeisimmät hygieniavaatimukset. Niissä on perusyksikkö, joka on virtaukselle alttiina ja pallo-osa, joka on valmitettu PPSU:sta. Ylemmät osat, joissa on pallo ja tiivisteet ovat vaihdettavissa.

Kahvan jatko-osa on saatavilla eristetyille putkille.