Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun käytämme kotisivuillamme evästeitä (cookies). Jatkamalla kotisivujemme käyttämistä hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja saa tietosuojalausunto -sivullamme.

Sulje
Geberit Suomi

Geberit innovaatiot

Geberit SuperTube

 • Visualization of space saved with Geberit SuperTube

Korkeiden rakennusten optimoitu hydrauliikka antaa lisää asuintilaa. Viemärijärjestelmän tuuletusputkea ei enää tarvita.

Geberit SuperTube

Geberit-energiansäästöventtiili ERV

 • The thermal image shows that the Geberit energy retaining valve ERV minimises energy losses

Säästä energiaa sulkemalla avoin pystykokoojaputken pää katolla ilman että putken toiminta viemärijärjestelmän tuulettamisessa häiriintyisi.

Geberit-energiasäästöventtiili ERV

Geberit AquaClean Sela -pesu-wc

 • Geberit shower toilet AquaClean Sela

AquaClean Sela -pesu-wc-istuinmallilla Geberit laajentaa AquaClean-tuotevalikoimaansa design-mallilla, jonka selkeä muotoilu ja korkealuokkaiset materiaalit sopivat kaikkiin kylpyhuoneisiin. AquaClean Selassa on Geberitin pesu-wc:iden klassiset toiminnot, kuten käyttäjän miellyttävästi puhdistava WhirlSpray-suihkutekniikka sekä hiljainen ja tehokas TurboFlush-huuhtelutekniikka yhdistettynä huuhtelukauluksettomaan keramiikka kulhoon.

Geberit AquaClean Sela

Geberit Sigma50 -huuhtelupainike

 • Geberit actuator plate Sigma50, colour Mustang slate

Kaarevaa elenganssia uudella tavalla – Geberit Sigma50 lisää uuden visuaalisen ulottuvuuden kylpyhuoneeseen. Huuhtelupainikkeen itse painikkeet ovat huomattavan kapeita ja uudet mallit Mustang-liuskekivestä ja trendikkään hiekan värisestä lasista lisäävät eri sisustusmahdollisuuksia kylpyhuoneessa. Huuhtelupainikkeessa on vettäsäästävä kaksoishuuhtelu ja sitä on saatavilla useissa eri väreissä ja materiaaleista valmistettuna. Painike on saatavilla yksilöllisenä vaihtoehtona, jolloin siihen saa itse valita ulkonäön.

Geberit huuhtelupainikkeet

Geberit DuoFresh -hajunpoistomoduuli

 • Geberit actuator plate Sigma30 with odour extraction unit and replaceable ceramic honeycomb filter

Uusi hajunpoistoyksikkö tuo mukavuutta ja raikasta ilmaa kylpyhuoneeseen. Epämiellyttävät hajut poistetaan heti niiden alkulähteiltä ja ne puhdistetaan tehokkaassa hunajakennosuodattimessa. Lisäksi käytännöllinen mukavuusvalo helpottaa wc:ssä käyntiä myös yöaikaan. Yksikössä on myös valmius raikastintikuille. Geberit DuoFresh -hajunpoistomoduulia voidaan käyttää useiden Geberit Sigma -sarjan huuhtelupainikkeiden kanssa. Asennus voidaan tehdä myös jälkikäteen.

Saatavilla 1.7.2019 alkaen.

Geberit huuhtelupainikkeet

Uusi seinäkaivon kannen malli

 • Geberit wall drain for showers with new surface made of polished stainless steel

Uusi seinäkaivon malli on valmistettu kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä. Kevyesti pyöristettyjen kulmiensa ansiosta kansi sopii erinomaisesti kylpyhuoneisiin, jossa on suosittu pyöreitä muotoja. Kiiltävyys ja korkealuokkaiset materiaalit sopivat kauniisti krominväristen hanojen ja suihkusekottajien kanssa. Kansi on helppo irrottaa kaivon puhdistusta varten.

Tasalattiaiset suihkut

Geberit Rapid -hygieniahuuhtelulaite

 • Sanitary flush Rapid next to washbasin

Kun vastaan tulee vakavia hygieniaongelmia, jotka johtuvat putkistossa seisovasta vedestä, tarvitaan nopeaa toimintaa. Uudella Geberit Rapid -hygieniahuuhtelulaitteella ongelma voidaan ratkaista nopeasti ja helposti. Geberit Rapid -hygieniahuuhtelulaite on pienikokoinen ja helppokäyttöinen sekä siinä on perustoiminnot säännölliseen vedenkierrättämiseen. Koska se on paristokäyttöinen, se voidaan ottaa käyttöön pikaisesti missä tahansa sitä tarvitaankaan. Tämä tekee hygieniahuuhtelulaitteesta ideaalin väliaikaisen ratkaisun, esimerkiksi kun suurempaa saneeraustoimenpidettä ei voi toteuttaa heti.

Käyttövesihygienia Geberitillä

Huoltovapaat Geberit-puristusleuat koko tuotevalikoimalle

 • Pressing jaw for Geberit Mepla

Huoltovapaat puristusleuat, jotka ovat yhteensopivuuksille [1] ja [2] ovat saatavilla huhtikuussa 2018 Geberit Meplalle ja heinäkuussa 2018 Geberit Mapressille.
Uusia Geberit-puristusleukoja ei tarvitse huoltaa koko niiden käyttöiän aikana. Tämä tarkoittaa, että ne ovat käytettävissä heti seuraavaan projektiin, eikä tule ylimääräisiä huoltokustannuksia.

Työkalut ja tarvikkeet putkistojärjestelmille

Helppoa asentamista Geberit PE -O-rengasmuhvilla

 • Geberit PE ring seal socket with lip seal

Nyt myös huulitiivisteellä, jotta yhdistäminen olisi helpompaa ja tarvitsee vähemmän voimaa. O-rengasmuhvia on myös jatkettu, jotta sitä voi käyttää sähköhitsausmuhvien kanssa ilman ylimääräisiä toimenpiteitä.

Geberit MasterFix

 • Simple, secure installation with Geberit MasterFix without tools or hemp

Suosittu Geberit MeplaFix -muunnoskappaleella ei ole pelkästään uusi nimi - MasterFix – se on myös täysin uudistettu. Varmistaakseen turvallisen asennuksen, asentaja voi nyt kuulla ja tuntea kun liitos on tehty. Se mikä säilyy entisellään on ettei asennukseen tarvita työkaluja tai hamppua.

Geberit-hygieniahuuhtelu ilman ohjausyksikköä

 • Flexible use with the Geberit sanitary flush without control unit

Uudessa Geberitin-hygieniahuuhtelulaitteessa solenoidiventtiileja voidaan ohjata suoraan itse laitteessa ilman erillistä ohjauksyksikköä. Geberitin tuotevalikoimaan kuuluu laaja valikoima erilaisia hygieniahuuhtelulaitteita eri tarpeisiin, joko pysyvään asennukseen tai väliaikaisiin tarpeisiin.