Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun käytämme kotisivuillamme evästeitä (cookies). Jatkamalla kotisivujemme käyttämistä hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja saa tietosuojalausunto -sivullamme.

Sulje
Geberit Suomi

WC:n vesi- ja sähköliitännät

Tulevaisuutta ajatellen

Tulevaisuuden mukavuusvaatimuksia varten

  • Geberit Duofix -asennuselementti vesikytkennällä ja verkkoliitoksella

Tavanomainen ja luotettava WC-istuinjärjestelmä, jossa on vettä säästävä kaksoishuuhtelu, voi olla riittävä tällä hetkellä, mutta jo muutaman vuoden kuluttua asunnonomistaja voi haluta lisätä pesu-wc-istuimen tai hajunpoiston. Ihanteellisessa tapauksessa kaikki tarvittavat liitännät ovat jo valmiina, jotta kalliit muutostyöt voidaan välttää.

Valmisteltu Geberit AquaClean -pesu-wc-istuinta varten

  • Geberit AquaClean Sela verkkoliitoksella

Geberit on sovittanut seinä-WC-istuimien asennuselementit tulevaisuuden markkinoiden vaatimuksiin. Olipa kyseessä sitten Geberit Duofix, Geberit GIS tai Geberit Sanbloc, kaikissa näissä asennuselementeissä on vakiovarusteena suojaputket Geberit AquaClean -pesu-wc-istuimen vesiliitäntää varten. Niissä on myös kiinnitysmahdollisuus verkkoliitoksen suojaputkea varten. Näin kaikki piiloasennukset ovat optimaalisesti valmisteltuja esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc-istuimen myöhempää asentamista varten.

Valmiina hajunpoistoa varten

Tulevaisuuden mukavuusvaatimuksia varten optimaalisesti varustetuissa WC-järjestelmissä on myös liitosputki hajunpoistoa varten hajun poistamiseksi suoraan WC-posliinista. Tämän vuoksi Geberit suosittelee asentamaan aina kuin mahdollista asennuselementtejä, joissa on hajunpoiston (Geberit DuoFresh) liitäntä. Siitä aiheutuvat lisäkustannukset ovat vähäiset. Sitä paitsi rakennuttajalla on näin mahdollisuus hyödyntää hajunpoistotoiminnon edut heti tai asentaa yksikkö jälkikäteen vaivattomasti.

Geberit Duofix -asennuselementti vesikytkennällä ja verkkoliitoksella sekä hajunpoiston suojaputkella

Sisäänrakennettu suojaputki

Sisäänrakennettu suojaputki ja sopivat vesiliitännän paikat Geberit AquaClean -WC-pesuistuinta varten

Sisäänrakennettu suojaputki

Sisäänrakennettu suojaputki ja sopivat vesiliitännän paikat Geberit AquaClean -WC-pesuistuinta varten

Näkyvä verkkoliitos

Näkyvän verkkoliitoksen paikka

Piilotettu verkkoliitos

Piilotetun verkkoliitoksen paikka

Katso Geberit AquaClean -pesu-wc-istuinten tekniset tiedot Online-tuotekatalogista.