Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun käytämme kotisivuillamme evästeitä (cookies). Jatkamalla kotisivujemme käyttämistä hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja saa tietosuojalausunto -sivullamme.

Sulje
Geberit Suomi

Geberit Duofix

Asennusseinien yleisratkaisu

Itsekantavat asennusseinäelementit uusiin ja kunnostettaviin kohteisiin

  • Geberit Duofix – asennusseinäjärjestelmä kevyisiin väliseinärakenteisiin

Geberit Duofix -tuotesarjassa on laaja valikoima universaaleja ja itsekantavia asennuselementtejä. Kevyisiin väliseiniin asennettavia elementtejä on saatavana kaikille laitteille. Asennuselementit sopivat asennettavaksi väliseiniin, kevytrakenteisten tukiseinien sisäverhouksen alle sekä huoneenkorkuisiin ja matalampiin asennusseinärakenteisiin. Niitä voi käyttää uudisrakentamisessa ja saneerauskohteissa.

Geberit Duofix -asennuselementit sopivaan liitäntään

  • Geberit Duofix -asennuselementti – kevyiden väliseinärakenteiden saniteettikalusteiden yleisratkaisu

Yli 200 vaihtoehdosta koostuvissa Geberit Duofix -asennuselementeissä on sopiva tuote lähes jokaiseen kuviteltavissa olevaan kohteeseen. Näin WC-istuinteen, urinaalien, pesualtaiden, automaattihanojen ja seinäkaivojen asennus käy käden käänteessä.

Sopivia väliseinäratkaisuja lähes kaikkiin tilanteisiin

Geberit Duofix tarjoaa sopivat ratkaisut asennukseen työmaalla. Sitä paitsi Geberit Duofix -järjestelmäkiskot ja -tolpat mahdollistavat kokonaisten Geberit Duofix -elementtiseinien pystyttämisen. Siksi ne täyttävät käytännössä kaikki standardi- ja erikoisvaatimukset.