Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun käytämme kotisivuillamme evästeitä (cookies). Jatkamalla kotisivujemme käyttämistä hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja saa tietosuojalausunto -sivullamme.

Sulje
Geberit Suomi

Geberit Pro

Älypuhelinsovellus Android- ja iOS-puhelimiin

Ammattilaiset saavat koko Geberit-tuotevalikoiman jatkossa myös kännykkään. Sen mahdollistaa uusi Geberit Pro -älypuhelinsovellus, joka tarjoaa LV-asentajille paljon hyödyllisiä tietoja ja ohjeita.

Mitä tietoa sovelluksesta löytää

  • Geberit Pro screenshots from smartphone

Tuotetunnistin

Tunnistaa kaikki piilohuuhtelusäiliöt alkaen vuodesta 1964.

Tuotetunnistimen avulla selviää heti mikä säiliö on seinän takana. Sovellus tunnistaa kaikki Geberit-piilohuuhtelusäiliöt alkaen vuodesta 1964 tähän päivään kuten myös Geberit-urinaalijärjestelmät alkaen vuodesta 1983. Kun tuote on tunnistettu, kaikki varaosat ja muunnoskappaleet löytyvät suoraan Geberit Pro -sovelluksessa.

Viiva- ja QR-koodin lukija

Löytää tuotteen tiedot nopeasti. Viiva- ja QR-koodien lukija linkittää tiedot suoraan tuotetietoihin kuten asennusohjeisiin, varaosiin ja muihin tuotetietoihin.

Tuotekatalogi

Aina mukana. Voit selata koko katalogia nopeasti ja helposti: kaikki tuotetiedot ja asennusohjeet ovat heti käytettävissä.

Varaosat

Löydä oikea varaosa nopeasti. Koko varaosaluettelo on käytettävissäsi milloin vain. Löydät nopeasti oikean varaosan ja sen tuotenumeron tilausta varten.

Kirjanmerkit

Lisää omat kirjanmerkkisi. Löydät useimmiten käyttämäsi tuotetiedot, asiakirjat tai videot nopeasti ja helposti kirjanmerkkien avulla.

Tuotetunnistin on suosittu – kaikki piilohuuhtelusäiliöt löydettävissä alkaen vuodesta 1964

Geberit Pro -tuotetunnistimen avulla löydät heti mikä piilohuuhtelusäiliö on seinän takana. Sovellus tunnistaa kaikki Geberit-piilohuuhtelusäiliöt, mitkä on valmistettu alkaen vuodesta 1964 tähän päivään asti kuten se tunnistaa myös Geberit-urinaalijärjestelmät alkaen vuodesta 1983. Kun tuote on tunnistettu, kaikki varaosat ja muunnoskappaleet löytyy suoraan Geberit Pro -sovelluksessa.