Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun käytämme kotisivuillamme evästeitä (cookies). Jatkamalla kotisivujemme käyttämistä hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja saa tietosuojalausunto -sivullamme.

Sulje
Geberit Suomi

Know-How Installed

Luotettavat ratkaisut

Meillä on pitkä, avoin ja menestyksekäs yhteistyö asiakkaidemme kanssa. Työstämme asiakkaidemme osaamista ja kokemusta jokaiseen uuteen tuotteeseen sekä parannamme vanhoja tuotteiden sen perusteella.

Yhdistämme intohimomme laatuun ja tekniikkaan melkein 150 vuotiaaseen saniteettiosaamiseemme tarjotaksemme tuotteita ja palveluita, jotka todella helpottavat asiakkaidemme elämää. Tuotteemme asettavat standardeja saniteettiteollisuudessa. Ne ovat innovatiivisia, monimuotoisia sekä nopeita ja helppoja asentaa ja huoltaa. Vahva yhteistyö asiakkaidemme kanssa tuottaa myös heille menestystä, siksi haluamme tukea myös heitä suunnittelussa, logistiikassa, asennuksissa ja huoltamisessa.

Täysin integroidut, toimivat kylpyhuoneratkaisut yhdistettynä luotettavaan ja tekniseen palveluun: se on Know-How Installed.