Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun käytämme kotisivuillamme evästeitä (cookies). Jatkamalla kotisivujemme käyttämistä hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja saa tietosuojalausunto -sivullamme.

Sulje
Geberit Suomi

HOTELLI RADISSON BLU CALEDONIEN

Kohteen yleiskatsaus

Hotel Caledonien Kristiansandissa oli vuonna 2016 erittäin suosittu hotelli, mutta tarvitsi perusteellisen saneerauksen. 50 vuotta hotellin avajaisten jälkeen oli rakennuksen tekniset järjestelmät huonossa kunnossa sekä teknisesti että toiminnallisesti.

Saneeraushanke on ollut vaativa ja kattava sekä sille on ollut ominaista lyhyet määräajat, säännölliset muutokset ja tiivis yhteistyö Geberitin kanssa.

Geberit GIS -järjestelmän avulla saniteettitilojen elementit voitiin esivalmistaa. Esivalmistus tapahtui tiiviissä yhteistyössä Kruse Smithin ammattitaitoisten työntekijöiden ja Egeland Rørin LV-asentajien kanssa. Geberit tarjosi heille koulutusta ja teknista ohjausta koko projektin ajan.

”Meidän tärkein päämäärä on käyttää aika työmaalla mahdollisimman järkevästi, joilloin tarvitsemme yhteistyökumppaneita, jotka edistävät tätä päämäärää.” sanoo Yngve Arntzen, projektinjohtaja yrityksessä Kruse Smith Enterprenør. ”Olemme laskeneet, että yhteistyö Geberitin kanssa säästi meille keskimäärin 5 tuntia per kylpyhuone. Viisi tuntia per 140 hotellin kylpyhuonetta tarkoittaa 700 tunnin ajansäästöä.”

Egeland Rørin työmaapäällikkö Erik Markussen, joka toimi putkiasentajana projektissa, kertoo, että on ollut haasteita– mutta kaikki sujui erinomaisesti loppuun asti. Geberit on teknisillä ratkaisuillaan yksinkertaistanut projektia, ja tukenut meitä teknisesti. Geberit koulutti useimmat Egeland Rørin asentajista ja Kruse Smithin työntekijöistä teknisiin ratkaisuihin. ”Saimme monia hyviä neuvoja viemäröintitekniikkaan. Saimme hyvän koulutuksen ja kasvatimme myös omaa osaamistamme.”

    Mikäli sinulla on projekti käynnissä tai tulossa ja haluat kysyä lisää, niin otathan yhteyttä:
    Itä- ja Pohjois-Suomi: Jukka Hakanen, sähköpostilla tai puh. 010 662 3522
    Länsi-Suomi: Jan-Åke Löfström, sähköpostilla tai puh. 010 662 3603
    Etelä-Suomi: Mikko Nieminen, sähköpostilla tai puh. 010 662 3733