Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun käytämme kotisivuillamme evästeitä (cookies). Jatkamalla kotisivujemme käyttämistä hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja saa tietosuojalausunto -sivullamme.

Sulje
Geberit Suomi

MEETING POINT X, OSLO - SYSTEEMIAJATTELULLA ÄLYKKÄÄMPÄÄ RAKENTAMISTA

Tietoa kohteesta

Oslon X Meeting point on Norjan uusin ja monipuolisin messu- ja tapahtumakeskus. Geberit toimitti tänne WC-ratkaisut, joiden laadukas ja kustannustehokas asennus toteutettiin Duofix-järjestelmän avulla. Geberitin ainutlaatuinen Duofix-asennusjärjestelmä nopeutti asennusta ja kokoonpanoa, vähensi projektikustannuksia ja monimutkaisuutta sekä vaikutti projektin huippulaatuun ja luotettavuuteen. Lisäksi Geberitin johtavien kylpyhuonekalusteiden avulla luotiin yhtenäinen ja kokonaisvaltainen WC-ratkaisu.

Geberitin ainutlaatuinen Duofix-asennusjärjestelmä nopeutti asennusta ja kokoonpanoa, vähensi projektikustannuksia ja monimutkaisuutta sekä vaikutti projektin huippulaatuun ja luotettavuuteen. Lisäksi Geberitin johtavien kylpyhuonekalusteiden avulla luotiin yhtenäinen ja kokonaisvaltainen WC-ratkaisu.

“Duofix-asennusjärjestelmän ansiosta asentajia tarvitaan vähemmän paikan päällä. Asentajat ovat suhtautuneet myönteisesti, ja myös asiakas on tyytyväinen.”

Martin Levernes, urakoitsija, Steinar Levernes A/S