Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun, käyttää tämä kotisivu evästeitä (cookies). Käyttämällä kotisivujamme, hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja tietosuojalausunto-sivullamme.

OK

Vastuuvapauslauseke

Geberit iloitsee käynnistäsi tällä verkkosivustolla ja mielenkiinnostasi Geberit-tuotteita kohtaan. Huomioithan seuraavan vastuuvapauslausekkeen.

Tietosuoja

Henkilökohtaisten tietojesi suojaaminen on erittäin tärkeää Geberitille. Käsittelemme meille uskottuja tietoja erittäin huolellisesti, ehdottoman luottamuksellisesti ja lainsäädännöllisten määräysten mukaisesti. Kerromme tietosuojalausekkeessamme avoimesti, mitä tietoja keräämme, käsittelemme ja säilytämme ja mihin tarkoitukseen.

Tekijänoikeudet

© Copyright Geberit. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki tekstit, kuvat, kaaviot, animaatiot, videot, äänitiedostot ja muut teokset sekä niiden asettelu verkkosivustolle kuuluvat tekijänoikeussuojan ja muun suojelulainsäädännön alaisuuteen.

Tämän verkkosivuston sisältöä ei saa kopioida, levittää tai muokata kaupallista käyttöä varten tai saattaa kolmansien osapuolten käytettäväksi ilman Geberitiltä etukäteen pyydettyä kirjallista suostumusta. Huomioithan, että jotkin verkkosivustolla olevat kuvat ovat kolmansien osapuolten tekijänoikeuksien alaisia.

Tavaramerkit

Ellei toisin ole ilmoitettu, kaikki tällä verkkosivustolla esiintyvät tavaramerkit ovat Geberitin tavaramerkkioikeuden alaisia. Tämä koskee etenkin merkkejä, logoja ja tunnuksia.

Lisenssit

Geberit pyrkii esittämään innovatiivisen ja informatiivisen verkkosivuston. Sen sisältämä immateriaaliomaisuus, mukaan luettuina patentit, merkit ja tekijänoikeudet, on suojeltua. Tällä verkkosivustolla ei ole myönnetty minkäänlaista lisenssiä Geberitin tai kolmansien osapuolten immateriaaliomaisuuden käyttämiseen, ellei toisin ole nimenomaisesti ilmoitettu.

Edesvastuu

Geberit tuottaa ja päivittää verkkosivustolla esittämäänsä sisältöä mahdollisimman huolellisesti. Esitetyn sisällön virheettömyyttä, ajantasaisuutta ja kattavuutta ei voida kuitenkaan taata. Vastuu suorasta tai epäsuorasta verkkosivuston käytöstä johtuvista vahingoista on poissuljettu lain sallimassa laajuudessa.

Tätä vastuun rajoitusta ei sovelleta kuoleman, ruumiinvamman, sairastumisen tai vahingon tapauksessa, joka johtuu Geberitin velvollisuuden tahallisesta tai suuresta välinpitämättömyydestä aiheutuvasta rikkomisesta.

Mikäli tällä verkkosivustolla on linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoihin tai viittauksia niihin, Geberit ei ole vastuussa niiden teknisestä toimivuudesta (etenkään niiden viruksettomuudesta) eikä niiden sisällöstä.